Strona dla naszych grafików

Witam. Ostatnio grafika bardzo się szerzy na naszym forum więc zrobiłem dla wych którzy to kochają stronkę oto link

www.grafikammo.dbv.pl . Lecz nie jestem wstanie sam dokończyć strony więc proszę o pomoc w robieniu jej. Za pomoc będę dawał nagrody na tamtej stronie (jeśli ktoś się zarejestruje) takie jak np. Moderator lub Administrator.

P.S. jeśli można to nie zamykać anie nie usuwać tematu.

Ja jestem chętny. Ostatnio zostałem moderatorem na forum serwerów cs'a, mogę się pobawić także na Twojej stronie. Ktoś już się zarejestrował?

Tylko ja :D

Jak mogę ci pomóc w tworzeniu strony?

Wiesz co źle zrobiłem tę strone poprawiłę ją robiąc nową na ugu.pl zaraz wrzucę link tylko ją skończę aha i będziemy pisac przez gg żeby im nie zaśmiecać forum masz tu moje gg:40073980 ;)

edit: Niestety nie udało mi sie na ugu to poprwiłem nazwe teraz jest http://wirtualnagaleria.dbv.pl i zapraszam wszystkich do rejestracji. I zrobiłem ci tytuł Współ Administrator.

Dzięki. Niedługo zrobię konto. Oczywiście zawsze mogę wesprzeć stronę od strony graficznej(masło maślane :) ).

Zapraszam wszystkich do rejestracjii mam pytanie do Chmarusa. Na jakim hostingu zrobiłeś tę stronę bo jest zarąbista a nie potrafię zmienić tła na własne.

Zapraszam wszystkich do rejestracjii mam pytanie do Chmarusa. Na jakim hostingu zrobiłeś tę stronę bo jest zarąbista a nie potrafię zmienić tła na własne.

Ja Ci radzę żebyś sobie dał spokój, jak nie wiesz co to jest hosting. :lol:

Jeli się pomyliłem to sorry ale jak wchodze na YOYO ti pisze hosting i na home.pl też.

Czy tylko ja jestem głupi, czy inni też nie widzą przycisku register? xD.

Sorry włączyłem prace na serwerze teraz jest git.

Avi co ma hosting do tła?.. Zacznij używać przecinków i pisz zdania wyraźniej, bo nie wiem czy dobrze Cie zrozumiałem. A co do Twojego planu, patrząc na logo strony, widać, że nie masz pojęcia o grafice. Jest pełno dobrych for graficznych, gdzie można się wiele nauczyć, więc totalnie nie rozumiem po co się za to bierzesz, skoro masz o tym zerowe pojęcie.

@edit po dłuższej rozkminie chyba zrozumiałem o co Ci chodzi. Masz strone na dbv.pl, a tam nie ma dostępu do ftp, a za tym idzie brak możliwości zmiany grafik w skórce. Załóż strone na ugu lub cba, a jak chcesz mieć strone bez reklam to polecam proserwer.pl. Pakiet za 3zł powinien wystarczyć.

rzeczywiście na proserwer za 3 zł masz naprawdę dobry serwer.

Ja niestety nie potrafię zrobić strony na cba ani na ugu (próbowałem na początku ale co chwile był jakiś błąd) ale myśle że oprawa graficzna nie jest tak ważna jak prace wykonane przez użytkowników :)

Zarejestrowałem się. I jak, mam tego współ-admina? Jak forum już trochę ruszy to wrzucę parę moich tapetek:)

Moge cie jedynie dodac do takiej grupy ;( Czytałem jak to zrobić i okazało się że oni zablokowali tyę możliwość bo dużo noobków którzy rozdawali adminów bylekomu się skarżyło że usuwali im tam pliki;( ale dałem ci moda i chcesz dam cię do grupy współ admin a jak będziesz chciał coś zmienić/dodać to napisz, aa i jeszcze odblokuję ci niektóre opcje aleniestety będę musiał zaakceptować zmiany ;(

Witam. Ostatnio grafika bardzo się szerzy na naszym forum więc zrobiłem dla wych którzy to kochają stronkę oto link

www.grafikammo.dbv.pl . Lecz nie jestem wstanie sam dokończyć strony więc proszę o pomoc w robieniu jej. Za pomoc będę dawał nagrody na tamtej stronie (jeśli ktoś się zarejestruje) takie jak np. Moderator lub Administrator.

P.S. jeśli można to nie zamykać anie nie usuwać tematu.