Jaka strona jest najbardziej zaufana, daje jakieś promocję np. na montaż zestawu lub wysyłki , jest coś ciekawego, ponieważ nie chcę ryzykować, że zamówię z jakieś strony, a tu mi kurier przywiezie mi rozwalonego kompa .
Strona do zamawiadnia części komputerowych
morele.net
uważaj tylko na gwarancje na morele
Morele.net. Można zamówić złożenie za 1 zł albo pendrive.
arest.pl
Polecam zaufany sklep, złożyłem w nim z 14-15 PC'tów
W życiu nie polecę nikomu morele.net. U mnie były z nimi same problemy. Zanim wszystko było Okej minął ponad miesiąc. Juz lepiej idź do konkurencji, czyli np. taki esc.pl
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Dużo ludzi mówi, że najlepiej morele.net, ciagle słyszę tylko to , więc nie wiem już, a jakie są problemy z gwarancją ? co muszę zrobić żeby nie było problemów.
Udać się do jakiegoś magazynu ?
Ja też składam PC. Czemu nie morele?
Ludzie mówią, że maja problemy z gwarancjami , mam takie pytanie jak mam te składanie komputera za 1 zł to instalują mi odrazu windowsa( też zamawiam).
Polecam, gwarancja OP, jak Ci kompa złożą o ani jeden kabelek nie wala się w środku, wszystko poprowadzone po ściankach, części przychodzą całe.Jeszcze raz polecam!
morele.net proline.pl arest.pl . Polecam ProLine ja tam składałem jeden pc i w święta będę składał 2 więc polecam serdecznie
odradzam morele.net, podają błędne informacje na stronie, okazuje się w TRAKCIE realizacji zamówienia, że jednak czegoś nie mają w magazynie i że za tydzień będzie. Raz chciałem złożyć i zrezygnowałem, najlepiej składać na miejscu w jakimś sklepie z częściami.
polecam morele, mnie nigdy nie zawiodło. Proline też spoko.
Jaka strona jest najbardziej zaufana, daje jakieś promocję np. na montaż zestawu lub wysyłki , jest coś ciekawego, ponieważ nie chcę ryzykować, że zamówię z jakieś strony, a tu mi kurier przywiezie mi rozwalonego kompa .