Witam serdecznie.Mam mały problem poszukuje jakieś strony lub szablonu do strony internetowej(do szkoły) z możliwością edytowania np zmiany treści tytułu obrazków itp. Tak na prawdę poszukuję szkieletu strony dokładnie layoutu.Bardzo bym prosił o pomoc dziękuję.
Strona internetowa szablony
Hm, wix? Proste w obsludze i do tego calkiem ladne. Chyba o cos takiego ci chodzi.
Wix jeśli chcesz robić przez przeglądarkę. Jeśli chcesz CMSy to Joomla, WordPress, Drupal, Mambo i wiele, wiele innych. Wszystkie cmsy które podałem są w darmowe i co najwyżej dodatki do nich są płatne. Jednak zawsze lepiej pisać stronę od podstaw.
no spoko tylko czy potem możę źródło wrzucić do innego programu np topstyle live który siostra musi użyć do zrobienia strony(gówniany program 0 poradników). To ma być zwykły HTML ale potrzebuje szablon aby tylko zmienić tytuł treść itp aby nie bawić się cały dzień przy tym bo ja mam niestety inne sprawy(zaraz do pracy na 24h) a siostra niekumata w tych sprawach.
ale ta strona chyba jest płatna za każdy layout musze płacić aby ściągnąć
45 High-Quality Free HTML/CSS Templates from 2011 and 2012
Wystarczy przecież zjechać w dół i wybrany template pobrać...
To co podał Dyzajash jest darmowe pod warunkiem, że nie będzie wykorzystywane do celów komercyjnych, a jeśli to do szkoły (zgaduję) to powinno być ok.
wielkie dzięki za pomoc koledzy
Witam serdecznie.Mam mały problem poszukuje jakieś strony lub szablonu do strony internetowej(do szkoły) z możliwością edytowania np zmiany treści tytułu obrazków itp. Tak na prawdę poszukuję szkieletu strony dokładnie layoutu.Bardzo bym prosił o pomoc dziękuję.