Strona na facebooku.(Reklama :D)

Zapraszam wszystkich na stronę na facebooku którą prowadzę ze znajomymi! Codziennie wrzucamy tam zabawne memy,komixy albo inne rzeczy : D Strona nosi dumnie gimbusiarską nazwę "Po co ci szkoła?Masz nas." Więc jeśli ci się nudzi albo chcesz się trochę pośmiać to zapraszam :)

https://www.facebook.com/pages/Po-co-ci-szkoła-Masz-nas/356146281214133?ref=hl

Subjektywna krytyka oraz rady mile widziane!

do śmieci jak dla mnie z taką stroną

Może nie mam poczucia humoru, ale nic śmiesznego tam nie widzę :/

Tam nie ma nic zabawnego. I taka rada, nie wrzucaj linków do jakichś obrazków, tylko już lepiej jest wrzucać same obrazki, bo nikt w te linki nie wchodzi.

No cóż szkoda że nie przypadła wam do gustu.Nie wiem czego mi tylko bardziej szkoda, strony czy waszego toku myślenia ;/

Tak btw. 3/4 stron na facebooku funkcjonuje w ten sposób...

warn_ico.png
DP ~ NS

nasz tok myślenia jest zdrowy, a co do tego że 3/4 fejsbuka tak działa.... owszem, ale nikt nie powiedział ze to jest fajne

Jakby nie patrzeć, strona która istnieje od 20 października i do dzisiaj ma 53 lajki nie jest czymś wybitnym. Chyba wielu ludziom Twój fanpage nie przypadł do gustu, albo mają jakiś dziwny tok myślenia.

Dobrze, że nie korzystam z tej strony. Ten "fanpejdż" jest przykładem dlaczego.

Dobrze, że nie korzystam z tej strony. Ten "fanpejdż" jest przykładem dlaczego.

Dokładnie, zgadzam się w 100% :)

Tak btw. 3/4 stron na facebooku funkcjonuje w ten sposób...

A Ty zamiast zrobić coś nowego to powielasz schemat 3/4 stron. Nie wiem tylko czym chciałeś się pochwalić. Zgaduję, że brakiem ambicji.

Lol.Sowity wyskok ku bronieniu dumy :)

Zapraszam wszystkich na stronę na facebooku którą prowadzę ze znajomymi! Codziennie wrzucamy tam zabawne memy,komixy albo inne rzeczy : D Strona nosi dumnie gimbusiarską nazwę "Po co ci szkoła?Masz nas." Więc jeśli ci się nudzi albo chcesz się trochę pośmiać to zapraszam :)

https://www.facebook.com/pages/Po-co-ci-szkoła-Masz-nas/356146281214133?ref=hl

Subjektywna krytyka oraz rady mile widziane!