Strona - Ravens of Souls

Witam,

Od pewnego czasu pracuję nad stroną gildii "Ravens of Souls" która zaistnieje w świecie Guild Wars 2. Chicałbym, a raczej proszę Was o doradzenie mi czego brakuje, co dodać i co usunąć. Może inne kolory lub jakaś konkretna zmiana. Bardzo serdecznie proszę was o pomoc. Nie wszystko zobacze, a to co widze to mi się podoba, więc przyda się opinia ludu, ponieważ każdy ma odmienne spojrzenie. Być może wszystko jest jak najbardziej na miejscu, lecz chciałbym się upewnić. Link do strony:

www.ravensofsouls.com

To nie reklama kochana administracjo.

Na mój gust, to ten pasek nawigacyjny który znajduję się u góry, powinien być po lewej stronie. A jakby był po lewej, to nie "rozsuwany" tylko nazwa i pod nazwą funkcje. Reszta jest ok :).

Ja bym dał inny kolor tła oraz zamiast tych postaci i napisu Guild Wars dałbym sam napis nieco większy.Takie moje zdanie oczywiście nie piszę abyś, to zmienił nie każdemu przypadnie, to samo.

Dzięki za odpowiedzi, pomyślę nad tym. A jak od strony technicznej? tzn. czy szybko wam się ładuje? Nie dawno zmieniałem bazę danych i niby jest szybsza więc chciałbym też tego się dowiedzieć ;)

Myślę,że od strony technicznej chyba wszystko dobrze.Powodzenia w rozwijaniu strony :)

PS:W zakładce społeczność Eventy Gildiowe lepiej, by było Eventy Gildyjne.

Po pierwsze: napis Giuld Wars 2 powinien się rzucać w oczy tak samo jak napis Ravens of Souls. Tak na prawdę musiałem szukać parę sekund tego napisu, a powinien być widoczny od razu.

Po drugie: Paski które się rozwijają jak najedzie się na np społeczność, informacje itp. powinny się chować trochę szybciej. No i te tło jakieś takie ubogie.

A od strony technicznej to:

-nie działa link do zdjęć, cały nagłówek "Informacje" (klikam na np. O Ravens of Soul i nic się nie dzieje).

To że nie możesz kliknąć to dlatego że artykułu jeszcze nie ma. Stronę cały czas uzupełniam. "Lider" gildii miał napisać dzisiaj ale się opitala trochę. Nad tłem strony musiał bym trochę dłużej posiedzieć.

W miejscu gdzie aktualnie są postacie oraz logo wstawione zostaną dwie ramki. Jedna z listą najnowszych tematów na forum a druga obok z logiem GW2 wtopionym w tło oraz tekst na wierzchu "przepowiednia dnia" oczywiście związane z tematyką gry.

Dzięki jeszcze raz wszystkim za rady. Na pewno dało mi to dużo do myślenia. Jeżeli widzicie jeszcze jakieś "błędy" to walcie śmiało. :)

@Na razie nie mogę wgrywać, ponieważ serwer FTP odmawia posłuszeństwa...

@Myślę że sobie już poradzę ^^ Dziękuję wszystkim za cenne uwagi. Uważam że temat do zamknięcia aby nie przeciągać. ;)

Witam,

Od pewnego czasu pracuję nad stroną gildii "Ravens of Souls" która zaistnieje w świecie Guild Wars 2. Chicałbym, a raczej proszę Was o doradzenie mi czego brakuje, co dodać i co usunąć. Może inne kolory lub jakaś konkretna zmiana. Bardzo serdecznie proszę was o pomoc. Nie wszystko zobacze, a to co widze to mi się podoba, więc przyda się opinia ludu, ponieważ każdy ma odmienne spojrzenie. Być może wszystko jest jak najbardziej na miejscu, lecz chciałbym się upewnić. Link do strony:

www.ravensofsouls.com

To nie reklama kochana administracjo.