Strona typu kwejk :D

www.awruko.pl

Stronka typu kwejk. Naprawdę dobre obrazki tam się pojawiają ; ) Rozsławiam trochę, aby coraz więcej ich się pojawiało :D

Hehe niektóre naprawdę zabawne ,jak się nudzi można pooglądać.

Milionowo kopia dennej strony dla gimnazjalistów z jeszcze bardziej debilną nazwą. Fajna reklama.

Zamykam temat proszę się rozejść :rolleyes:

haha co ty gadasz dobra nazwa :D przeczytaj od tyłu

Nie dość, że Kwejk jest żałosny to ta strona jest.... jeszcze gorsza.

Dla mnie to głupie i bez sensu.Tego typu strony.Wszyscy w moim wieku jarają się takimi bullshitami, a mam 15 lat.Chyba jestem jakiś inny.

Dla mnie to głupie i bez sensu.Tego typu strony.Wszyscy w moim wieku jarają się takimi bullshitami, a mam 15 lat.Chyba jestem jakiś inny.

Normalny?

Nie wiem, dla mnie to tylko maszynki do łatwego nabijania reklam i tyle. Nie korzystam i raczej mnie do tego nie ciągnie~

http://www.wiocha.pl/

prosze.

Jednymi godnymi stronami które przegladam i polecam są

sadistic,pl

joemonster.org

@Up zgodzę się z tobą i jeszcze polecam www.wiocha.pl bo też można się uśmiać z ludzi :P.

No sorka, ale jaki sens ma robienie tysięcznej strony o tym samym... to się robi nudne... ech. Ja osobiście tylko czasem 9gag.com przegladm

9FAG.com jest ... wiesz :P sadistic.pl (ewentualnie czasem .com lol) jm oraz /b/. Tyle internetów na portalach.

www.awruko.pl

Stronka typu kwejk. Naprawdę dobre obrazki tam się pojawiają ; ) Rozsławiam trochę, aby coraz więcej ich się pojawiało :D