www.awruko.pl
Stronka typu kwejk. Naprawdę dobre obrazki tam się pojawiają ; ) Rozsławiam trochę, aby coraz więcej ich się pojawiało
www.awruko.pl
Stronka typu kwejk. Naprawdę dobre obrazki tam się pojawiają ; ) Rozsławiam trochę, aby coraz więcej ich się pojawiało
Hehe niektóre naprawdę zabawne ,jak się nudzi można pooglądać.
Milionowo kopia dennej strony dla gimnazjalistów z jeszcze bardziej debilną nazwą. Fajna reklama.
Zamykam temat proszę się rozejść
haha co ty gadasz dobra nazwa przeczytaj od tyłu
Nie dość, że Kwejk jest żałosny to ta strona jest.... jeszcze gorsza.
Dla mnie to głupie i bez sensu.Tego typu strony.Wszyscy w moim wieku jarają się takimi bullshitami, a mam 15 lat.Chyba jestem jakiś inny.
Dla mnie to głupie i bez sensu.Tego typu strony.Wszyscy w moim wieku jarają się takimi bullshitami, a mam 15 lat.Chyba jestem jakiś inny.
Normalny?
Nie wiem, dla mnie to tylko maszynki do łatwego nabijania reklam i tyle. Nie korzystam i raczej mnie do tego nie ciągnie~
Jednymi godnymi stronami które przegladam i polecam są
sadistic,pl
joemonster.org
@Up zgodzę się z tobą i jeszcze polecam www.wiocha.pl bo też można się uśmiać z ludzi .
No sorka, ale jaki sens ma robienie tysięcznej strony o tym samym... to się robi nudne... ech. Ja osobiście tylko czasem 9gag.com przegladm
9FAG.com jest ... wiesz sadistic.pl (ewentualnie czasem .com lol) jm oraz /b/. Tyle internetów na portalach.
www.awruko.pl