Witam!
Już nie długo wystartuje moja strona, na której będzie możliwość sprzedania swojego konta z dowolnej gry. Chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat.
Witam!
Już nie długo wystartuje moja strona, na której będzie możliwość sprzedania swojego konta z dowolnej gry. Chciałbym poznać wasze zdanie na ten temat.
Z całym szacunkiem dla Twojego pomysłu ale imo nie masz szans zaistnieć na rynku na poważnie. 3zoom i elite pvpers - na chwilę obecną są poza konkurencją.Bo jeżeli ktoś sądzi że konta do gier sprzedaje się na allegro to ja mu gratuluje.
Nie wiem czy ty nie zrozumiałeś o co będzie chodzić w mojej stronie ale te marki, które podałeś nie będą dla nas konkurencją bo to zupełnie inne strony...
Czy ja wiem, skoro piszesz o sprzedawaniu konto do gier to właśnie strony które podałem się w tym specjalizują.
Te strony to jeden wielki syf , pic na wodę fotomontaż. Ale jest dość stron tego typu i nie ma możliwości ,żeby twój się wybił.
Jeżeli piszesz o stronach które ja podałem to tutaj się nie zgodzę.
Korzystałem z zarówno jednej i drugiej i wszystko było w jak najlepszym porządku.
jak masz zamiar zabezpieczyc uzytkownikow przed oszustwem?
bo jesli ma być to zwyczajne forum-targowisko to sobie odpusc...
popieram strona bez zapezpieczen przed oszustwem to nie wypał
Dodam tylko że jeżeli to będzie tak jak na 3zoom że ktos płaci a Ty trzymasz kasę jako pośrednik to zapomnij że ktoś zaufa stronie bez historii.
Niestety, takich stron jest juz całkiem sporo, poza tym na początku musisz zdobyć zaufanie ludzi, wątpie by ktoś w ciemno handlował przez stronke gościa, o której nie ma żadnych opinii.
Idiotyczny pomysł a co oferujesz u siebie czego nie na np w ebay czy na allegro? Powiedz coś wiecej na ten temat jak to miało by wyglądać funkcjonować , jaki chcesz wprowadzić system wymiany lub sprzedaży itemów. Przecież każdy z nas wie(z graczy) że cyber złodziej jest wiecej niż normalnych i każdy będzie kombinował na swój sposób. Jak chcesz uniknąć sytuacji gdzie jedna osoba wpłaca 2 ale nie otrzymuje itemu. Zrobienie strony ze sprzedażą każdy może zrobić ale nikt nie robi bo to jest za dużo zachodu.
Witam!