witam wszystkich fascynatów gier strategicznych ,
chwiałbym zaprezentować wszystkim znakomitą kontynuację Seri twierdza , jaką jest Strong hold Kingdom twierdza online
gra bardzo przypomina wersje z pc z tą różnicą że zamiast walki z samym sI mamy możliwość walki z innymi graczami ,
gra też została bardzo rozbudowana , dodano między innymi drzewko badań , możliwość zwiadów ,zbieranie surowców z mamy ( wyprawy rozbójnicze) frakcje skupiają dużą ilość gildii które walczą z innymi frakcjami o dominacje na mapie , możliwość zostania wójtem jak i królem Polski i wiele wiele innych rzeczy , co najważniejsze gra nie jest p2w.
Niewątpliwym powodem do rozpoczęcia gry dla każdego miłośnika gier strategicznych jest to że 2 dni temu powstał nowy Polski świat z mapą Polski .
to tyle , jeżeli ktoś zechce zacząć grę polecam świat 2 woj Łódzkie powiat zduńska wola jestem tam wójtem i mogę być seniorem dla każdego nowego gracza ( pomagać mu wojsko) , ponadto jeżeli ktoś che może podać mi email ( w celu wysłania ref linka z którego oboje mamy korzyści ja trochę koron ty dożo surowców odemknie na start