Strony WWW

Nie znalazłem takiego posty ale mam pytanie jaka str jest najlepsza do ściągania gier

Ściągania Gier ? Chodzi ci o Piractwo ? nie mam pojęcia czy wiesz ale to jest karalne... I raczej my nie chcemy mieć z tym do czynienia ...

ale darmowe gry np. jak Silkraod jest za free

na kazdej stronie producenta masz odnoscniki do (kurde wyleciala mi z glowy nazwa) stron uploadujacych pliki

ja polecam mmosite,megaupload,gamershell oraz filefront

Ach o to ci chodzi... Wiesz nie znam strony typu nasza która przechowywała na swoim serwerze jakiekolwiek klienty gier... Klient do gry jest wrzucany na serwer przez producenta gry. I to od niego zależy gdzie się to będzie znajdować ^^

Ogółem są strony do tego przeznaczone, typu file planet czy file front...

A Flyff tom jest ze 20 tych, a w silkraod też jest dużo tych stron .

No masz racje ale jednak każdy ma inne łącze i inny komputer... Mnie może dobrze się pobierać z File Planet a tobie z innego hostingu plików ;-) Wszystko zależy od ciebie i twojego blaszaka... :)

Acha to Super bo ja lubię wszystkie, bez wyjątku ale te za FREE oczywiście :roll:

Ściągania Gier ? Chodzi ci o Piractwo ? nie mam pojęcia czy wiesz ale to jest karalne... I raczej my nie chcemy mieć z tym do czynienia ...

LOL granie na prywatnych(pirackich) serwerach tez nie jest zgodne z prawem!Także wiesz bez przesady!Nikt (chyba) na tym forum nie jest policjantem.

Topic

FileFront, MegaUpload, RapidShare, Badongo, FilePlanet, GamersHell itd.

GamerShell

GamersHell jeśli chodzi o ścisłość

LOL granie na prywatnych(pirackich) serwerach tez nie jest zgodne z prawem!

Zależy od gry...

Nikt (chyba) na tym forum nie jest policjantem.

Zawód jak każdy... więc skąd wiesz?

heh racja xD

shell to muszla nie? xD

GamerShellGamersHell jeśli chodzi o ścisłośćLOL granie na prywatnych(pirackich) serwerach tez nie jest zgodne z prawem!Zależy od gry...Nikt (chyba) na tym forum nie jest policjantem.Zawód jak każdy... więc skąd wiesz?

1.GamersHell tak drobna pomyłka to była

2.Niektóre gry można ściągnąć z neta zgodnie z prawem

3.Mam nadzieje że nikt nie jest(chociaż nic nie mam do tego zawodu).

Nie znalazłem takiego posty ale mam pytanie jaka str jest najlepsza do ściągania gier