Strumyczek Zenith221

Cześć jestem Sebastian i zapraszam was na mojego stream'a

http://pl.twitch.tv/zenith221

Co tu znajdziecie?

Głównie SC 2 oraz Dota 2, lecz nie pogardzę innymi produkcjami takimi jak "League of Legend's", "Magicka: Wizard Wars" czy też "Forge" lub "The Binding of Isaac"

Czy tematy głownie ograniczają się głównie do gier?

Nie, można zaprosić mnie ns Skype i porozmawiać na wiele różnych tematów od komputerów i technologii przez kulinaria kończąc na filozofii.

Czy można z tobą zagrać?

Jak najbardziej chcę żeby nie tylko widz oglądał to co się dzieje na ekranie lecz także uczestniczył w tym co się wydarzy.

Czy grasz aktualnie w jakieś "ambitniejsze" produkcje MMORPG?

Akrualnie nie ponieważ jak się bawić to z ekipą a takowej jak narazie brak ;D

Kiedy odbywa się stream?

Czas jest zawsze ogłaszany na moim FP oraz będzie ogłasazany poniżej tego tematu.

Myślę że spodoba się wam czas spędzony przed ekranami razem ze mną ;D

haha pewnie że się spodoba Q_Q

Strumyczek dzisiaj o 18:00

Dota2/Magicka: Wizard Wars/SC2

Cały czas masz jakiś szum i ktoś gada w tle. Nie da się tego jakoś ominąć bo strasznie utrudnia to odbiór streamu.

@aragmor Sorki podpięte miałem stare micro ;D i było odłożone więc się nawet nie dziwię że tak jest już ogarniam już podpinam new i raczej nie powinno być szumów, w tle był mój kolega z którym rozmawiałem nawet nie sądziłem że ktoś wpadnie na strumyczek ;D

Cześć jestem Sebastian i zapraszam was na mojego stream'a

http://pl.twitch.tv/zenith221

Co tu znajdziecie?

Głównie SC 2 oraz Dota 2, lecz nie pogardzę innymi produkcjami takimi jak "League of Legend's", "Magicka: Wizard Wars" czy też "Forge" lub "The Binding of Isaac"

Czy tematy głownie ograniczają się głównie do gier?

Nie, można zaprosić mnie ns Skype i porozmawiać na wiele różnych tematów od komputerów i technologii przez kulinaria kończąc na filozofii.

Czy można z tobą zagrać?

Jak najbardziej chcę żeby nie tylko widz oglądał to co się dzieje na ekranie lecz także uczestniczył w tym co się wydarzy.

Czy grasz aktualnie w jakieś "ambitniejsze" produkcje MMORPG?

Akrualnie nie ponieważ jak się bawić to z ekipą a takowej jak narazie brak ;D

Kiedy odbywa się stream?

Czas jest zawsze ogłaszany na moim FP oraz będzie ogłasazany poniżej tego tematu.

Myślę że spodoba się wam czas spędzony przed ekranami razem ze mną ;D