Siemka. Jako, że zbliżają się święta, więc będę miał dużo wolnego czasu. Szukam gier, mianowicie z dwóch gatunków.
Pierwszy gatunek to strzelanka FPS/TPS, chodzi mi o to, żeby miała wielkie pole do popisu. Chciałbym mieć możliwość wyboru ekwipunku przed misją i chciałbym, żebym mógł wybrać jak chcę przejść grę. Po cichu lub głośno.
Drugi gatunek to wyścigówka. Nowe NFS'y w ogóle mi nie podpadają i chciałbym zagrać w coś zbliżonego klimatem do NFS Underground 2.
Mam nadzieję, że mi pomożecie.
Jeśli napiszecie jakieś gry, w które już grałem to zedytuję post.
Pozdrawiam.
Gry, w które grałem:
- Dishonored, przeszedłem 2 razy.
- W Deus Exa grałem kiedyś, w sumie teraz tak myślę nad zagraniem jeszcze raz
Strzelanka i wyścigówka
Wielkie pole do popisu to tylko Dishonored. Możesz przejść grę w ogóle nikogo nie zabijając
Przeszedłem 4 razy - polecam
Z fps'ów w które możesz przejść po cichu lub na głośno polecam Deus Ex:Human Revolution.
Wyścigówek w stylu NFS:U2 możliwe że i nie ma , ten tuning , klimat to było i jest najlepsze z wszystkich nfs'ów, coś podobnego może oferować GRID 2 , możliwość wybrania wzoru , kolorów , czy alusów w samochodzie . Jest to całkiem spoko ścigałka , niedroga , a potrafi dostarczyć godziny zabawy czy to na single player czy też multi , polecam .
A w Gridzie jest opcja jazdy po mieście? Bo zależało by mi właśnie na tym, żeby był otwarty świat jak w NFS'sach i żebym mógł wybrać. Z tego co pamięta to Grid oferował tylko wyścigi jak w Collinie.
A w Gridzie jest opcja jazdy po mieście? Bo zależało by mi właśnie na tym, żeby był otwarty świat jak w NFS'sach i żebym mógł wybrać. Z tego co pamięta to Grid oferował tylko wyścigi jak w Collinie.
Otwarty jest w Burnout Paradise, właśnie kupiłem za grosze i jak na razie pozytywne wrażenia, masz całe miasto, kilka trybów ścigania, a podczas wyścigu sam sobie wybierasz trasę jaką pojedziesz.
Tak jak piszesz w GRIDZIE nie ma opcji swobodnego poruszania się po mieście , mimo to gra się całkiem spoko .
Siemka. Jako, że zbliżają się święta, więc będę miał dużo wolnego czasu. Szukam gier, mianowicie z dwóch gatunków.
Pierwszy gatunek to strzelanka FPS/TPS, chodzi mi o to, żeby miała wielkie pole do popisu. Chciałbym mieć możliwość wyboru ekwipunku przed misją i chciałbym, żebym mógł wybrać jak chcę przejść grę. Po cichu lub głośno.
Drugi gatunek to wyścigówka. Nowe NFS'y w ogóle mi nie podpadają i chciałbym zagrać w coś zbliżonego klimatem do NFS Underground 2.
Mam nadzieję, że mi pomożecie.
Jeśli napiszecie jakieś gry, w które już grałem to zedytuję post.
Pozdrawiam.
Gry, w które grałem:
- Dishonored, przeszedłem 2 razy.
- W Deus Exa grałem kiedyś, w sumie teraz tak myślę nad zagraniem jeszcze raz