Strzelec (Gunner) - jakie manastony polecacie?

Jak w temacie, zacząłem na nowo przygodę na polskim serwerze nową klasą, strzelcem po naszemu :) , czy ktoś już może ogarnął tą postać? Chodzi głównie o manastony, jakie mu pakować do levelingu

Ta, powiem ci jako osoba, która osiągnęła cap na tej postaci, jeszcze na amerykańcu.

Oczywiście pewnie wiesz, że to jest klasa magiczna, dlatego magic boost i magiczne trafienie krytyczne. :)

magic boost, scrolle na att speed, crit spell :) GL HF

co do seta chyba wiesz jaki :D?

dzięki panowie :)

Ta, powiem ci jako osoba, która osiągnęła cap na tej postaci, jeszcze na amerykańcu.Oczywiście pewnie wiesz, że to jest klasa magiczna, dlatego magic boost i magiczne trafienie krytyczne.

lol...mb i m acc a nie jakies magiczne trafienie krytyczne...

m acc sie nie oplaca bo gunner wyciaga tyle tego ze nie ma czym zkontrowac go :D co najwyzej m supress a na to m acc nie pomoze

powiem tyle , wcześniej grałem rangerem, gunner przy nim to maszynka do szybkiego zabijania, przynajmniej na levelach 11-20 , bo teraz takie robię i porównuje :D

ano troche OP klasa przez mobilnosc ilosc cc (w 4.5 bedzie mial wiecej :[) i dmg porownywalny do sorca :D

Magic Accuracy - mam strzelca na poziomie 65 i powiem, że trochę potrzeba, bo bez nich nawet bossowie (balaur commander atakujący fort w Katalamie na przykład) unikają wielu ataków

Magic Boost - cała reszta

Na poziomie 65 to bard jest najbardziej teraz OP. Ściągniesz go do 5% życia, jak tylko będzie na 0.5 sekundy możliwość rzucenia czaru, to drań zdoła cię uśpić, by się wyleczyć i cię zbombardować, a obrażenia zadają spore niemal takie jak sorc

Zgadzam się z kolegom wyżej. Parę tych kamieni należy wrzucić, bo zdarzają się resisty. Większość dajemy w magic boost i mamy ładnego kopa.

Z tego co słyszałem w PvE instancje L65 wymagają 2.1-2.2k MAcc, co może oznaczać że właśnie accuracy będzie tutaj najbardziej potrzebne w ilościach znacznie większych niż kilka.

Jak w temacie, zacząłem na nowo przygodę na polskim serwerze nową klasą, strzelcem po naszemu :) , czy ktoś już może ogarnął tą postać? Chodzi głównie o manastony, jakie mu pakować do levelingu