Szukam osób do grupy w stwora, no tych którzy dostali się na bete i ściągają grę, więc proszę pisać kto wchodzi w to, a ja dodam was na stronie do grupy
Stwor:gildia
Szukam osób do grupy w stwora, no tych którzy dostali się na bete i ściągają grę, więc proszę pisać kto wchodzi w to, a ja dodam was na stronie do grupy
Beta bedzie trwala pewnie tydzien..wiec po co zakladac jakas guildie?
Żeby razem pograć ?
Zapraszam również na ts3: 176.9.252.78. http://www.teamspeak.com/invite/176.9.252.78/?port=9987
Wchodze w to. Mój nick na stronie TOR'a to piolcz (chyba). Po jakiej stronie ta gildia?
Ty ziomuś wszędzie widzisz jakieś problemy... Jak jesteś taki pesymista to nie pisz w tematach tego typy bo bez kitu denerwujesz ludzi. A wracając do tematu, ja sie moge dołączyć do Was, tylko jakbyście mogli podajcie jakiegoś tsa albo coś ^^.
Ty ziomuś wszędzie widzisz jakieś problemy... Jak jesteś taki pesymista to nie pisz w tematach tego typy bo bez kitu denerwujesz ludzi. A wracając do tematu, ja sie moge dołączyć do Was, tylko jakbyście mogli podajcie jakiegoś tsa albo coś ^^.
Zapraszam również na ts3: 176.9.252.78. http://www.teamspeak...2.78/?port=9987
Zgadzam się lecz po co zakładać guild na 1 tydz.? "Zeby expić razem" do tego służy party. I tak połowa z których sie tu ogłosi po premierze gry nie wyda 1 gr na grę.
@up
Ja raczej wydam
@DrHouse
Wchodzę w to.
Serwer Darth malak, Light side of the force, czyli Dobro,jasna strona mocy itd, brać kogo chcecie i beta przynajmniej potrwa jeszcze z 2 tygodnie więc mamy czas na przetestowanie jej, chociaż ja jej nie kupię, za drogo dla mnie, 160 złotych ufff , ale kiedyś tam kupię, tylko nazbieram kasy D:
Ta beta jest na weekend teraz, więc powodzenia. ;d Bo nie sądzę, żeby wiele osób miało invite do ogólnych beta testów.
Ja akurat mam dostęp do tej BETY ale raczej nie zamierzam grać....INSTALKA MA OKOŁO 20G..to jakiś żart Nie zamierzam tego ściągać żeby pograć parę dni lol
mi 20G sciagnie sie w 5h podczas grania w inne gierki, wiec raczej zassam zobacze, jednak raczej nie wiąże z nią żadnej nadziei, nie wiem tylko po co "klan" na beta-weekend...
Uwaga uwaga! Serwery są otwierane jutro około godziny 17:00 (5pm). Fajnie by było gdybyśmy tak na 16:30 ci którzy chcą grać na tsie sie zebrali. Pozdro
super że napisałeś swoje odczucia , ale po co pisałeś skoro grać nie będziesz ?
...a kto powiedział że grać nie bede... Przecież napisałem kilka postów wyżej, o tsie również o_O Ogarniaj.
Ja akurat mam dostęp do tej BETY ale raczej nie zamierzam grać....INSTALKA MA OKOŁO 20G..to jakiś żart Nie zamierzam tego ściągać żeby pograć parę dni lol
...a kto powiedział że grać nie bede... Przecież napisałem kilka postów wyżej, o tsie również o_O Ogarniaj.
czytaj uważnie!
Dobra testy sa otwarte, ale są problemy z logowaniami, jak widziałem na oficjalnym forum to taki spam z jakimiś errorami podczas logowania jest że dramat. Poczekamy zobaczymy. Swoją drogą kilka osób tutaj widze chętnych było, a na tsie który podał ObrońcaDziewic widze pusto ;/.
U mnie przycisk "PLAY" jest cały czas nieaktywny. Wie ktoś czemu?
niżej się ściąga patch ?, bierz serwer pvp darth malak, i podaj tutaj nick
Ja niestety będę dopuszczony do testów jutro...