Stworzenie Team'u

Witam

Poszukuje ludzi chętnych do wspólnej gry w LoL'a, zależało by mi na ludziach wyluzowanych, którzy grają na poważnie ale i nie mają problemu ze swoim poczuciem humoru. Chciałbym żeby osoby były mobilne, były w stanie grać na więcej niż jednej pozycji, gra w ten sposób nie stanie się monotonią a i zapewni większą elastyczność. Swoją karierę w LoL'a rozpocząłem od końcówki sezonu pierwszego. Wcześniej nie przywiązywałem zbyt dużej wagi do gier rankingowych stąd takie słabe wyniki. Teraz coś o sobie.. Mam 20lat, jestem osobą pracującą w systemie 3-zmianowym (I zmiany 6-14, II zmiany 14-22, nocki 22-6) co nie daje mi możliwości bycia ciągle przy komputerze biorąc pod uwagę to że mam także dziewczynę. Gra ma być dla mnie odskocznią z 3-5 gier dziennie a nie uzależnieniem. Teraz do konkretów: dostęp to jakiegokolwiek komunikatora głosowego mam. Grę w sezonie trzecim zakończyłem na V silver.. nie jestem dumny z tego osiągnięcia, no i 700~~ gier wygranych.

Postacie którymi gram:

TOP: Lee Sin, Darius, Garen, Renekton, Shen

MID: Nidalee, Talon, Vladimir, Ahri, Lissandra, Malzahar, Fizz

ADC: Draven, Varus, Twitch, Quinn

JUNGLE: Lee Sin, Hecarim, Nocturne (obecnie uczę się także Shyvana i Trundle)

SUPPORT: no to jest coś czym nie umiem grać, ale jak trzeba to Nidalee, Taric, Blitzcrank albo sona.

Ludzi zainteresowanych proszę o kontakt tu na forum, bądź w grze nick: Tajg

WitamPoszukuje ludzi chętnych do wspólnej gry w LoL'a, zależało by mi na ludziach wyluzowanych, którzy grają na poważnie ale i nie mają problemu ze swoim poczuciem humoru. Chciałbym żeby osoby były mobilne, były w stanie grać na więcej niż jednej pozycji, gra w ten sposób nie stanie się monotonią a i zapewni większą elastyczność. Swoją karierę w LoL'a rozpocząłem od końcówki sezonu pierwszego. Wcześniej nie przywiązywałem zbyt dużej wagi do gier rankingowych stąd takie słabe wyniki. Teraz coś o sobie.. Mam 20lat, jestem osobą pracującą w systemie 3-zmianowym (I zmiany 6-14, II zmiany 14-22, nocki 22-6) co nie daje mi możliwości bycia ciągle przy komputerze biorąc pod uwagę to że mam także dziewczynę. Gra ma być dla mnie odskocznią z 3-5 gier dziennie a nie uzależnieniem. Teraz do konkretów: dostęp to jakiegokolwiek komunikatora głosowego mam. Grę w sezonie trzecim zakończyłem na V silver.. nie jestem dumny z tego osiągnięcia, no i 700~~ gier wygranych.Postacie którymi gram:TOP: Lee Sin, Darius, Garen, Renekton, ShenMID: Nidalee, Talon, Vladimir, Ahri, Lissandra, Malzahar, FizzADC: Draven, Varus, Twitch, QuinnJUNGLE: Lee Sin, Hecarim, Nocturne (obecnie uczę się także Shyvana i Trundle)SUPPORT: no to jest coś czym nie umiem grać, ale jak trzeba to Nidalee, Taric, Blitzcrank albo sona.Ludzi zainteresowanych proszę o kontakt tu na forum, bądź w grze nick: Tajg

poszło zaproszenie chętnie bym pograł nawet jak nie sklepiesz 5 to zawsze możemy pograć DUO.

Jak co pogadamy w grze :D

Witam

Poszukuje ludzi chętnych do wspólnej gry w LoL'a, zależało by mi na ludziach wyluzowanych, którzy grają na poważnie ale i nie mają problemu ze swoim poczuciem humoru. Chciałbym żeby osoby były mobilne, były w stanie grać na więcej niż jednej pozycji, gra w ten sposób nie stanie się monotonią a i zapewni większą elastyczność. Swoją karierę w LoL'a rozpocząłem od końcówki sezonu pierwszego. Wcześniej nie przywiązywałem zbyt dużej wagi do gier rankingowych stąd takie słabe wyniki. Teraz coś o sobie.. Mam 20lat, jestem osobą pracującą w systemie 3-zmianowym (I zmiany 6-14, II zmiany 14-22, nocki 22-6) co nie daje mi możliwości bycia ciągle przy komputerze biorąc pod uwagę to że mam także dziewczynę. Gra ma być dla mnie odskocznią z 3-5 gier dziennie a nie uzależnieniem. Teraz do konkretów: dostęp to jakiegokolwiek komunikatora głosowego mam. Grę w sezonie trzecim zakończyłem na V silver.. nie jestem dumny z tego osiągnięcia, no i 700~~ gier wygranych.

Postacie którymi gram:

TOP: Lee Sin, Darius, Garen, Renekton, Shen

MID: Nidalee, Talon, Vladimir, Ahri, Lissandra, Malzahar, Fizz

ADC: Draven, Varus, Twitch, Quinn

JUNGLE: Lee Sin, Hecarim, Nocturne (obecnie uczę się także Shyvana i Trundle)

SUPPORT: no to jest coś czym nie umiem grać, ale jak trzeba to Nidalee, Taric, Blitzcrank albo sona.

Ludzi zainteresowanych proszę o kontakt tu na forum, bądź w grze nick: Tajg