Stwórzmy Gildie/Team do wybranej gry

Witam.

Razem z użytkownikiem Staszekkk szukamy ludzi którzy zagłosują i wypowiedzą się na temat tych gier. Jesteśmy nowi i nie znamy wszystkich tych gier ale nam się one spodobały.

Otóż chodzi nam o to żebyśmy stworzyli Gildie/Team w którejś z 12 gier :D

Jak uda nam się wybrać faworyta to można już w daną grę zagrać. TS'a 3 mamy już załatwionego teraz wystarczy zagłosować ale też wypowiedzieć się na temat.

Gra najlepiej żeby nie miała w IS przewagi, żeby dużo grało graczy też polaków kilka, fajna atmosfera musi być, ciągle dodawane eventy itp. :)

PS: Zagłosujcie na co najmniej 3 gry i wypowiedzcię się o nich po jednym zdaniu czemu akurat ta. :D

Jak się uda uzbierać dużo głosów i wypowiedzi w jakiejś grze wtedy jeszcze uda się rozpocząć dziś granie. :P

Czekamy na wasze wypowiedzi :D:P

Ja potwierdzam tu razem z nim Najlepiej zrobić jeden porządny temat i głosować :D

Mu onlien ! :D

Od razu mówię że Conquer odpada ( ogromna przewaga IS ).

Według mnie możemy grać w : LastChaos, Flyff oraz Kal. Wybrałem te gry bo słyszałem parę opinii że przyjemny klimacik.

Ja osobiscie przyłączam sie do teamu lecz nie zaznaczam zadnej odpowiedzi ponieważ nie znam zadnej z tych gier :D

Dobra Na razie mamy już 2 członków :D którzy chcieli by chcieli grać :P

Piszcie, głosujcie i wypowiadajcie się :P:)

1. Last Chaos
  2. Metin2
  3. Mu Online
  4. Angels Online
  5. ROSE Online
  6. Conquer Online
  7. Flyff Online
  8. Kal Online
  9. Wolfenstein E.T
  10. Cross Fire
  11. Nostale
  12. Spiral Knigh

Zróbmy to tak wszyscy którzy są zainteresowani grać w stworzonej Gildi niech napiszą 3-5 gier które im nie pasują i nie powinny tu być. Wtedy potem będzie nam łatwiej wybrać najlepszą grę :D

JA mówie że nie chciałbym grać w Metin2, Cross Fire, Nostale i Mu online

Niech każdy się wypowie :D

Staszekkk też może być takie wybieranie :D

Na razie pisze mejsca na którą gre bardziej głosowanie jest teraz w którą grać

NA pierwszym miejscu : Last Chaos, Metin2, MU online

Na drugim miejscy : Conquer Online i Flyff Online

Na trzecim miejscu : Angels Online, ROSE Online, Kal Online, W.E.T, Spiral Knight

Głosować i wypowiadać się dalej :D

Najchętniej Nostale <3 nastawienie na party, rajdy, bg, cp w grupach. Boskie jak się ma gildie ^^

Jeżeli coś z tego wyjdzie to z chęcią się do was dołączę ;)

Siema, siema :D Ja się dołączam się do Onixy. Jak już napisała w Nostale : rajdy, cp itp. czyli nastawiona gra na party. Klimacik jest, więc mozna spróbować :)

Jak coś czekam na ostateczny werdykt :D Oczywiście z chęcią pogram w coś innego, żeby tylko było kilka osób. B)

Chętnie zagram jeżeli to będzie metin.

Każdy ma swoje zdanie oczywiście ale pamiętajcie

60% głosy 40% pochwały o grach (promo) :D

Więc to też zależy od głosowań więc głosujcie tam wyżej :P

może wybierzemy wkoncu tą gre?? Ja osobiscie chciałbym juz dzis zacząc grac, czekam na wasz wybór gry :)

Szefunio ma racje też bym chciał już zagrać :D

Tylko szefunio jak mamy wybrać to ty powiedz którą grę byś wybrał z 12 ?? :P

Ja mogę zagrać w każda :) nawet jestem skłonny zagrac w metina... :D

Patrząc teraz sprawdziłem które gry MMO po angielsku mają jakieś forum polskie, które dalej działa i ma aktualne tematy i są to gry takie jak : Kal Online, Conquer Online.

Tylko te gry mają polskie forum z aktywnymi tematami.

Wiecie też bym z chęcią zaczął w ciągu najbliższych dwóch dni :) Więc głosować!

Narazie na pierwszym miejscu jest Metin2

A na drugim miejscu jest Last Chaos, Mu Online i Flyff Online

Ładnie :D ale głosujemy dalej ponieważ musimy wybrać grę :P

Może poprostu ustalimy jakis limit czasowy do ktorej godziny mozna głosowac i tyle :D