Stworzył haftowany obraz Alliance... w 7 miesięcy

Czego się nie robi dla miłości... nawet jeśli jest to miłość do gry World of Warcraft. Jeden z chińskich liderów gildii, spędził 7 ostatnich miesięcy na stworzenie haftowanego dzieła, przedstawiającego logo frakcji Alliance. Zobaczcie efekt tej żmudnej pracy.Komentarz jest tu zbędny. Chłopak ma po prostu talent i za to należą mu się ogromne brawa. Zapraszam do komentowania. ...

Wyświetl pełny artykuł

Ciekawe za ile by to sprzedał.A swoją drogą trzeba być niezłym maniakiem żeby takie coś wyszyć i do tego grac w wowa.

sarventes.png

Trzeba grać, a gdy się zachce przerwy wyszywać.

Obraz jest szczegółowy w pewnym stopniu, to prawda, jednak najwięcej na nim czerni w tle...

Gość ma talent, ale powinien się porozwijać, moja Matka prowadzi 'kołderki za jeden uśmiech', albo raczej pomogła to rozkręcić jako druga organizatorka od samego startu, szyje więc jako hobby i trochę się takich prac naoglądałem (choć nie z wowa, 7-letnie dzieci o takie rzeczy nie proszą), myślę że projekt zamiast 7 z wprawą zajął by mu od 5,5 do 6 miesięcy. Oczywiście pod warunkiem że faktycznie wyszywał nieco więcej niż grał. Szkoda, że nie polak, bo mógłby dla dzieciaków coś powyszywać.

Czego się nie robi dla miłości... nawet jeśli jest to miłość do gry World of Warcraft. Jeden z chińskich liderów gildii, spędził 7 ostatnich miesięcy na stworzenie haftowanego dzieła, przedstawiającego logo frakcji Alliance. Zobaczcie efekt tej żmudnej pracy.Komentarz jest tu zbędny. Chłopak ma po prostu talent i za to należą mu się ogromne brawa. Zapraszam do komentowania. ...

Wyświetl pełny artykuł