Subskrypcja - po raz setny

Witam!

Wiem, że podobne a nawet identyczne pytania pojawiły się kilka-naście-set razy, jednak prosiłbym o prostą, wręcz łopatologiczną odpowiedź, jako że od dzis chciałbym ruszyć z w/w tytułem.

Moje pytanko:

Zrobiłem konto w SW:TOR, ściągnąłem grę. Chcę grać na PŁATNYM koncie, nie darmowym.

W tym przypadku muszę kupić "starter" jak w WoWie (klucz aktywacyjny)

czy mogę od razu kupić suba na 60 dni i lecieć?

No i która wersja patrząc na ceny keye.pl będzie wygodniejsza w związku z powyższym?

Na początku kupujesz klucz aktywacyjny do gry, na keye jest za 30 zł. Po 30 dniach zmieni się status konta na preferowany, będziesz mógł na nim grać lub wykupić subkrybcję dalej.

możesz kupić odrazu suba..., nie potrzebujesz kupować gry ani żadnych kluczy aktywacyjnych, możesz ew użyć prepaida jak nie chcesz kupować od ea.

Sam kupowałem na gamecodes.pl prepaid 60 dni i działało odrazu za pierwszym razem.

dwie odpowiedzi, dwie różne wersje :c

Tak jak mówi Storm, możesz kupić od razu prepaid.

Pierw lepiej kup sobie grę za tam chyba 30zł. I będziesz mieć status prefered i 30dni gry. Potem jak dalej będziesz chciał grać, to kup subskrypcje na głównej stronie 60dni za 59.99zł.

Witam!

Wiem, że podobne a nawet identyczne pytania pojawiły się kilka-naście-set razy, jednak prosiłbym o prostą, wręcz łopatologiczną odpowiedź, jako że od dzis chciałbym ruszyć z w/w tytułem.

Moje pytanko:

Zrobiłem konto w SW:TOR, ściągnąłem grę. Chcę grać na PŁATNYM koncie, nie darmowym.

W tym przypadku muszę kupić "starter" jak w WoWie (klucz aktywacyjny)

czy mogę od razu kupić suba na 60 dni i lecieć?

No i która wersja patrząc na ceny keye.pl będzie wygodniejsza w związku z powyższym?