Witam, mam pytanie a zarazem problem ponieważ zdecydowałem się zakupić subskrypcję do swtor na 180 dni (piszę że kosztuje 24.99zł), a gdy już podaje dane wychodzi 149.99zł. Mógł by mi ktoś powiedzieć o co w tym chodzi!?
Subskrypcja
Witam, mam pytanie a zarazem problem ponieważ zdecydowałem się zakupić subskrypcję do swtor na 180 dni (piszę że kosztuje 24.99zł), a gdy już podaje dane wychodzi 149.99zł. Mógłby mi ktoś powiedzieć o co w tym chodzi!?
Abonament jest o wiele droższy, prawdopodobnie masz jakieś bugi z wyświetlaniem.
Jest wyraźnie napisane "Best Deal: 180days, 24zł !PER MONTH!, a w sumie za całość wychodzi 150zł. Tutaj chodziło im o porównanie, o ile taniej wychodzi za 1 miesiąc, kiedy kupujesz większy pakiet, przykładowo prepaid na 30dni kosztuje 30zł, ale kupując 90dni płacimy 28zł za każdy miesiąc.
no to po co jest to 24.99zł?! jak czytałem na innych forach to 30 dni było za 30 zł , http://mmorpg.org.pl/news/zobacz/Od-dzi-Polacy-p%C5%82ac%C4%85-mniej-za-subskrypcj%C4%99-SWTOR-I-to-znacznie%C2'>
Już wszystko rozumiem , dziękuję za pomoc
Witam, mam pytanie a zarazem problem ponieważ zdecydowałem się zakupić subskrypcję do swtor na 180 dni (piszę że kosztuje 24.99zł), a gdy już podaje dane wychodzi 149.99zł. Mógł by mi ktoś powiedzieć o co w tym chodzi!?