Sugestia odnośnie funkcji dodaj newsa

Cześć,

mam pewną sugestię odnośnie funkcji dodaj/zaproponuj newsa. Otóż moim zdaniem osoba która taką propozycję dodała powinna mieć możliwość:

- podglądu newsów które zaproponowała wraz z prostym statusem: Oczekuje/Zatwierdzone/Odrzucone (bo w tym momencie właściwie nie wiadomo, poszło, nie poszło, odrzucili czy co się stało?)

- edycji jeszcze niezatwierdzonych newsów (powiedzmy nawet przez ograniczony czas 15 minut od dodania propozycji, przed chwilą pisałem propozycje newsa i klapnąłem na tagach enter a zapomniałem dodać... obrazku do newsa)

- podglądu newsa przed dodaniem propozycji (obecnie można tylko napisać i wysłać, nie widzimy jak to wyjdzie na stronie)

Ja wiem, że funkcja zaproponuj newsa to bardziej ciekawostka, ale zdarzyło mi się z niej kilka razy skorzystać i powiedzmy szczerze jej funkcjonalność mogłaby być bardziej rozbudowana (co zachęciłoby do korzystania z niej).

EDIT: Korzystając z okazji jeszcze zapytam: kto może zatwierdzać propozycje newsów? Każdy redaktor czy jest ktoś wyznaczony?

Jestem za, czasem chce się człowiek zabrać za pisanie niusa i przeszkadza kilka rzeczy, kolega u górze bardzo fajnie wszystko wypunktował. Osobiście spinam się pisząc niusa, najczęściej na końcu usuwając wszystko, bo wiadomo, ze po minucie bym wszedł i coś zmienił i tak pewnie kilka razy.

Jestem tez ciekaw jak wygląda edycja proponowanych niusów, czy idzie on w surowej formie na portal, jak jest odpowiedni, żeby w ogóle się tam dostać, czy ktoś go edytuje, jeżeli widzi ewidentne byki?

Ogólnie pomysł wydaje się ciekawie zaplanowany i doprecyzowany. Powinni się nad tym zastanowić, bo to z pewnością ułatwiłoby i uwydatniłoby pracę redaktorów. Co do pytania, jest chyba tylko dwóch redaktorów więc strzelam, że zatwierdzać może tylko ten naczelny tj. guru.

Newsy zatwierdzić może każdy, ponieważ wszystko robi się z pozycji panelu administracyjnego. Mogę to zrobić pefrix, duch, ja, chmarus, guru czy ktoś inny, kto jest upoważniony do bycia administratorem/redaktorem na portalu. Sam pomysł również mi się podoba.

Postaram się przekazać go wyżej ale na ewentualne decyzje trzeba poczekać ponieważ na dany moment priorytetem jest forum oraz jego usprawnienie ;)

Byłoby świetnie. Wiadomo, że są priorytety, ale nawet gdyby ktoś kiedyś się tym zajął to i tak lepiej niż zostawić jak jest.

Cześć,

mam pewną sugestię odnośnie funkcji dodaj/zaproponuj newsa. Otóż moim zdaniem osoba która taką propozycję dodała powinna mieć możliwość:

- podglądu newsów które zaproponowała wraz z prostym statusem: Oczekuje/Zatwierdzone/Odrzucone (bo w tym momencie właściwie nie wiadomo, poszło, nie poszło, odrzucili czy co się stało?)

- edycji jeszcze niezatwierdzonych newsów (powiedzmy nawet przez ograniczony czas 15 minut od dodania propozycji, przed chwilą pisałem propozycje newsa i klapnąłem na tagach enter a zapomniałem dodać... obrazku do newsa)

- podglądu newsa przed dodaniem propozycji (obecnie można tylko napisać i wysłać, nie widzimy jak to wyjdzie na stronie)

Ja wiem, że funkcja zaproponuj newsa to bardziej ciekawostka, ale zdarzyło mi się z niej kilka razy skorzystać i powiedzmy szczerze jej funkcjonalność mogłaby być bardziej rozbudowana (co zachęciłoby do korzystania z niej).

EDIT: Korzystając z okazji jeszcze zapytam: kto może zatwierdzać propozycje newsów? Każdy redaktor czy jest ktoś wyznaczony?