Cześć,
mam pewną sugestię odnośnie funkcji dodaj/zaproponuj newsa. Otóż moim zdaniem osoba która taką propozycję dodała powinna mieć możliwość:
- podglądu newsów które zaproponowała wraz z prostym statusem: Oczekuje/Zatwierdzone/Odrzucone (bo w tym momencie właściwie nie wiadomo, poszło, nie poszło, odrzucili czy co się stało?)
- edycji jeszcze niezatwierdzonych newsów (powiedzmy nawet przez ograniczony czas 15 minut od dodania propozycji, przed chwilą pisałem propozycje newsa i klapnąłem na tagach enter a zapomniałem dodać... obrazku do newsa)
- podglądu newsa przed dodaniem propozycji (obecnie można tylko napisać i wysłać, nie widzimy jak to wyjdzie na stronie)
Ja wiem, że funkcja zaproponuj newsa to bardziej ciekawostka, ale zdarzyło mi się z niej kilka razy skorzystać i powiedzmy szczerze jej funkcjonalność mogłaby być bardziej rozbudowana (co zachęciłoby do korzystania z niej).
EDIT: Korzystając z okazji jeszcze zapytam: kto może zatwierdzać propozycje newsów? Każdy redaktor czy jest ktoś wyznaczony?