Sukces na Steam TERA w Top 20

Tak jak w temacie, dzięki steam możecie zobaczyć że ten tytuł żyje i ma się świetnie

5n93eb.jpg

Możemy zobaczyć przyrost graczy dzięki wejściu na Steam. To, czy ma się dobrze czy nie okaże się za parę miesięcy, jak sezonowi fani tytułu zapomną, że taka gra w ogóle istniała.

14 tys. jako Peak? Raczej niezbyt dobry wynik jak na MMO. Jakiś rok temu Tera chwaliła się, że ma niby milion zarejestrowanych kont ale ile % z tego jest faktycznie aktywna to trudno powiedzieć.

Ja do samej Tery nic nie mam ale wad jednak trochę ma :P

Te statystyki opadną i tak do 1k peak przez steama, wiem bo każdy wbija by wbić cap nową postacią, wyfarmić kumasy, cs'y by zrobić set pvp +9/15 i odinstalować, to cała filozofia tej gry :D poza tym 65lvl wbija się w 2 dni na plvl więc tym bardziej szybko się nudzi.

Te statystyki opadną i tak do 1k peak przez steama, wiem bo każdy wbija by wbić cap nową postacią, wyfarmić kumasy, cs'y by zrobić set pvp +9/15 i odinstalować, to cała filozofia tej gry poza tym 65lvl wbija się w 2 dni na plvl więc tym bardziej szybko się nudzi.

Jeżeli ktoś wbija do gry jedynie z zamiarem wbijania lvli jak bezmyślny bot, to tak. Wtedy tak naprawdę każda gra MMO może iść w odstawkę.

Te statystyki opadną i tak do 1k peak przez steama, wiem bo każdy wbija by wbić cap nową postacią, wyfarmić kumasy, cs'y by zrobić set pvp +9/15 i odinstalować, to cała filozofia tej gry poza tym 65lvl wbija się w 2 dni na plvl więc tym bardziej szybko się nudzi.

Lvl wbija sie w 2 dni ...no kolego zaszalales teraz ostro...przy normalnej grze po kilka godzin lvl wbijasz okolo 2 tyg tyle ile w Aionie...osoba grajaca po godzinie bedzie go wbijala pare miesiecy. zauwaz ze 99%to nie no life.

A w innych grach co masz innego do roboty oprocz ++ gearu ?? pvp , bg , craftu ?...

14 tys. jako Peak? Raczej niezbyt dobry wynik jak na MMO. Jakiś rok temu Tera chwaliła się, że ma niby milion zarejestrowanych kont ale ile % z tego jest faktycznie aktywna to trudno powiedzieć.Ja do samej Tery nic nie mam ale wad jednak trochę ma

Przeciez to ilosc grajacych poprzez steam.

Dokładnie to jest ilość graczy która w tej chwili ma odpalona dana grę. Jest też tutaj statystyka ile ludzi maksymalnie było online, ale to jest mało istotne.

Lvl wbija sie w 2 dni ...no kolego zaszalales teraz ostro...przy normalnej grze po kilka godzin lvl wbijasz okolo 2 tyg tyle ile w Aionie...osoba grajaca po godzinie bedzie go wbijala pare miesiecy. zauwaz ze 99%to nie no life. A w innych grach co masz innego do roboty oprocz ++ gearu ?? pvp , bg , craftu ?...

Hahaha xD widać że nie grasz.

Wbijasz 10lvl (ok. 1h.)

Jesteś w głównym mieście to prosisz kogoś o 1-2 gold. Kupujesz teleport do tej nowej mapy 60-65lvl

Prosisz o plvl (każdy się godzi np za 5kluczy które lecą z paczki na 35lvl) i hepa, max 2 dni i masz 65 , oczywiście plvl do 63lvl'a, 2 pozostałe wbija się na kumasach (kumasylum) jedno trwa 7 min a daje 76m expa (3 bary)

Dziękuje, ze mną się nie przekomarzaj bo na pewno lepiej się znam.

Tak się znasz, że nawet nie wiesz o usunięciu tego supply packa z którego lecą owe klucze.

@PanLowca juz to widze jak ktos zrobi ci plvl za 5 kluczy do boxow od 10 do 63 nie wiem czlowieku gdzie ty zyjesz.....to ,z e tobie kolega zrobil za tyle bo mu sie nudzilo to co innego.te klucze wartaja 2k- co end game gracz zrobi w 2h wiec nie wiem jakim cudem ktos bedzie farmil cie 2 dni za 2k golda...omg

Ludzie farmią zawahide na dużym spocie i biorą ludzi bo nic nie tracą a dodatkowe 1k to dodatkowy smaczek dla nich.

@2x up Tak się znam że skończyłem grę na wieść że ma wejść jakaś klasa z 5 metrową armatą w dodatku kolejny gender/racelock :)

Poza tym tylko elin reaper nie miała supply CRATE znawco ;)

0-60 Wbija się ok. 6-8h z 100% XP Boostem, a potem 60-65 to około 1-2 dni, zależy od Ciebie i to tyle, bo dalej już tak naprawdę nie ma nic do roboty. Najprzyjemniej wspominam własnie pierwsze wbijanie 0-65 na moim Lancerze i już od niechcenia PvP set zrobiłem, żeby nie było. Gra jest strasznie nudna(monotonna), cały czas robisz te same questy, dosłownie te same. Nawet potwory się nie zmieniają, no wielkością, kolorem i nazwą, ale tekstury te same..

Popieram kolegę wyżej, ale od 60-65 ja osobiście wbiłem w dzień farmiąc kumasy.

Tak jak w temacie, dzięki steam możecie zobaczyć że ten tytuł żyje i ma się świetnie

5n93eb.jpg