Tak jak w temacie, dzięki steam możecie zobaczyć że ten tytuł żyje i ma się świetnie
Sukces na Steam TERA w Top 20
Możemy zobaczyć przyrost graczy dzięki wejściu na Steam. To, czy ma się dobrze czy nie okaże się za parę miesięcy, jak sezonowi fani tytułu zapomną, że taka gra w ogóle istniała.
14 tys. jako Peak? Raczej niezbyt dobry wynik jak na MMO. Jakiś rok temu Tera chwaliła się, że ma niby milion zarejestrowanych kont ale ile % z tego jest faktycznie aktywna to trudno powiedzieć.
Ja do samej Tery nic nie mam ale wad jednak trochę ma
Te statystyki opadną i tak do 1k peak przez steama, wiem bo każdy wbija by wbić cap nową postacią, wyfarmić kumasy, cs'y by zrobić set pvp +9/15 i odinstalować, to cała filozofia tej gry poza tym 65lvl wbija się w 2 dni na plvl więc tym bardziej szybko się nudzi.
Te statystyki opadną i tak do 1k peak przez steama, wiem bo każdy wbija by wbić cap nową postacią, wyfarmić kumasy, cs'y by zrobić set pvp +9/15 i odinstalować, to cała filozofia tej gry poza tym 65lvl wbija się w 2 dni na plvl więc tym bardziej szybko się nudzi.
Jeżeli ktoś wbija do gry jedynie z zamiarem wbijania lvli jak bezmyślny bot, to tak. Wtedy tak naprawdę każda gra MMO może iść w odstawkę.
Lvl wbija sie w 2 dni ...no kolego zaszalales teraz ostro...przy normalnej grze po kilka godzin lvl wbijasz okolo 2 tyg tyle ile w Aionie...osoba grajaca po godzinie bedzie go wbijala pare miesiecy. zauwaz ze 99%to nie no life.
A w innych grach co masz innego do roboty oprocz ++ gearu ?? pvp , bg , craftu ?...
14 tys. jako Peak? Raczej niezbyt dobry wynik jak na MMO. Jakiś rok temu Tera chwaliła się, że ma niby milion zarejestrowanych kont ale ile % z tego jest faktycznie aktywna to trudno powiedzieć.Ja do samej Tery nic nie mam ale wad jednak trochę ma
Przeciez to ilosc grajacych poprzez steam.
Dokładnie to jest ilość graczy która w tej chwili ma odpalona dana grę. Jest też tutaj statystyka ile ludzi maksymalnie było online, ale to jest mało istotne.
Lvl wbija sie w 2 dni ...no kolego zaszalales teraz ostro...przy normalnej grze po kilka godzin lvl wbijasz okolo 2 tyg tyle ile w Aionie...osoba grajaca po godzinie bedzie go wbijala pare miesiecy. zauwaz ze 99%to nie no life. A w innych grach co masz innego do roboty oprocz ++ gearu ?? pvp , bg , craftu ?...
Hahaha xD widać że nie grasz.
Wbijasz 10lvl (ok. 1h.)
Jesteś w głównym mieście to prosisz kogoś o 1-2 gold. Kupujesz teleport do tej nowej mapy 60-65lvl
Prosisz o plvl (każdy się godzi np za 5kluczy które lecą z paczki na 35lvl) i hepa, max 2 dni i masz 65 , oczywiście plvl do 63lvl'a, 2 pozostałe wbija się na kumasach (kumasylum) jedno trwa 7 min a daje 76m expa (3 bary)
Dziękuje, ze mną się nie przekomarzaj bo na pewno lepiej się znam.
Tak się znasz, że nawet nie wiesz o usunięciu tego supply packa z którego lecą owe klucze.
@PanLowca juz to widze jak ktos zrobi ci plvl za 5 kluczy do boxow od 10 do 63 nie wiem czlowieku gdzie ty zyjesz.....to ,z e tobie kolega zrobil za tyle bo mu sie nudzilo to co innego.te klucze wartaja 2k- co end game gracz zrobi w 2h wiec nie wiem jakim cudem ktos bedzie farmil cie 2 dni za 2k golda...omg
Ludzie farmią zawahide na dużym spocie i biorą ludzi bo nic nie tracą a dodatkowe 1k to dodatkowy smaczek dla nich.
@2x up Tak się znam że skończyłem grę na wieść że ma wejść jakaś klasa z 5 metrową armatą w dodatku kolejny gender/racelock
Poza tym tylko elin reaper nie miała supply CRATE znawco
0-60 Wbija się ok. 6-8h z 100% XP Boostem, a potem 60-65 to około 1-2 dni, zależy od Ciebie i to tyle, bo dalej już tak naprawdę nie ma nic do roboty. Najprzyjemniej wspominam własnie pierwsze wbijanie 0-65 na moim Lancerze i już od niechcenia PvP set zrobiłem, żeby nie było. Gra jest strasznie nudna(monotonna), cały czas robisz te same questy, dosłownie te same. Nawet potwory się nie zmieniają, no wielkością, kolorem i nazwą, ale tekstury te same..
Popieram kolegę wyżej, ale od 60-65 ja osobiście wbiłem w dzień farmiąc kumasy.
Tak jak w temacie, dzięki steam możecie zobaczyć że ten tytuł żyje i ma się świetnie