Summer Festival 2 - BDO KR

Witajcie.

Dzisiejszej nocy, a dokładnie o 4 rano w sobotę, będzie miał miejsce stream z korei. Tak samo jak miało to miejsce jakieś pół roku temu - premiera Strikera w KR - i teraz Koreańscy producenci zasypią nas nowościami jakie planują wrzucić do BDO.

Stream z mojej strony zacznie się około 3:50.

Nie wiadomo czy koreański stream będzie tłumaczony tak jak ostatnio.

Następnie w sobotę po południu na streamie będzie takie małe QA, analizować będziemy co koreańczycy nam zaserwowali - jeśli nie będzie tłumaczenia w trakcie strama nocnego to ogarniemy tłumaczenia i przekażemy nowości.

Fanów BDO oraz zainteresowanych tematem zapraszam serdecznie na stream nocy, oraz na pogaduchy po południu.

Nie mamy jeszcze poprzednich nowości a mamy słuchać o kolejnych? Nie wiem co oni tam robią i dlaczego wstrzymują Kamasilve serio ;/

Nie mamy jeszcze poprzednich nowości a mamy słuchać o kolejnych? Nie wiem co oni tam robią i dlaczego wstrzymują Kamasilve serio ;/

No niestety, tłumaczenia są różne i dziwne, ale w każdym jest ziarno prawdy. Nie było kamy, bo skupili się na steamowej wersji, jako reklamę lepiej dać klasę niż kontent dla 60+, potem doszedł problem, że mały % ludzi jest gotowe na kamę i tak to się przeciągnęło.. wakacje do tego doszły i mamy klopsa ;]... Teraz gamescome i na nim muszą czymś "zachwycić" więc teraz od września do grudnia mamy sporą ilość patchy na tapecie.

Witajcie.

Dzisiejszej nocy, a dokładnie o 4 rano w sobotę, będzie miał miejsce stream z korei. Tak samo jak miało to miejsce jakieś pół roku temu - premiera Strikera w KR - i teraz Koreańscy producenci zasypią nas nowościami jakie planują wrzucić do BDO.

Stream z mojej strony zacznie się około 3:50.

Nie wiadomo czy koreański stream będzie tłumaczony tak jak ostatnio.

Następnie w sobotę po południu na streamie będzie takie małe QA, analizować będziemy co koreańczycy nam zaserwowali - jeśli nie będzie tłumaczenia w trakcie strama nocnego to ogarniemy tłumaczenia i przekażemy nowości.

Fanów BDO oraz zainteresowanych tematem zapraszam serdecznie na stream nocy, oraz na pogaduchy po południu.