Witam, widziałem filmik dokładnie ten : . Ktoś wie w jaki sposób to zrobić ? Posiadam własną gildie i fajnie było by wysłać im po 100mln.
Witam, widziałem filmik dokładnie ten : . Ktoś wie w jaki sposób to zrobić ? Posiadam własną gildie i fajnie było by wysłać im po 100mln.
To jest kontrakt. Co kontrakt można podbijać wartość "wypłaty". Oczywiście aby mieć kasę, cała gildia musi robić questy gildyjne, dodatkowo utrzymanie gildii kosztuje. Facetowi podbijali kontakt do takiej wartości jaką ma teraz. W ten sposó łatwo rozwalić gildie, ponieważ może się okazać, że braknie kasy na utrzymanie, wówczas trzeba wpłacać kasę ręcznie.
"Nie wiem ale się wypowiem"
Wypłata w postaci "Guild Bonus" pochodzi z podziału dorobku gildiowego na wszystkich członków gildii, dorobek ten jest zdobyty poprzez wojny guildiowe oraz questy guildiowe, by dokonać wypłaty trzeba przejąć zamek lub noda. Guild Master może wypłacić od 30 do 35% kasy gildiowej dla gildiowiczów (minimum 30 osób musi być w gildii by wypłatę zrobić).
Taką ilość kasy można rozdawać jak posiada się zamek, ta gildia - z filmiku - trzymałą dany teren /zamek/ przez kilka tygodni, dlatego mogli wypłacić takie wartości swoim członką gildii.
Kontrakty dają możliwość wypłacania pieniędzy codziennie, w momencie kilknięcia "wypłaty" ląduje ona w magazynie lub w inwentory gracza.
Kontrakty są o wiele wiele niższe, jeśli się nie mylę maksymalny kotrakt to 5 mln na 30 dni.