Witam jestem nowy w tej grze za duzo ie ogarniam mam juz 8lv konta chba tak mozna napisac. Mam kilka summonow od 10-14 i zaczynaja sie scody poniewaz nie daje rady juz robic misji i musze robic w kolko te same na malym lv zeby wbijac exp ewentualnie zamieniac summony na exp. Runy dodalem poki co dwom bo czytajac info reszta nie potrzebuje tych poczatkowych run i wyeenchantowalem je na +3. Many mam ponad 40k ale nie wiem czy ona potrzebna na poczatek. Jest gdzies jakis poradnik co robic czy poprostu ma robic to samo w kolko?
Summoners War
powoli rob questy i te same mapy a tak to farm na bossach z elementali zaleznie jaki bedzie dostepny. i ulepszasz moby na epic upgrade czy jak to sie tam zwalo zaczyna sie ta nudniejsza czesc gry
Wkładaj runy w potworki, bez tego będą bardzo słabe, pamiętaj że niektóre sety run mają 4 elementy a inne 2 i możesz je mieszać, raz albo dwa za darmowe diamenty wylosuj potworka, a później odkładaj na pack, bo się bardziej opłaca.
Summoners Wars na początku jest mega wciągające, a potem jak dochodzisz do momentu gdzie twoje potworki zacznają słabnąć to zaczyna się nudna część zabawy. Tak jak pisali wyżej - powtarzaj misje, odkładaj gemy na pack żeby potem zakupić lepsze scrolle, słabe potworki wkładaj w exp dla tych co masz, ewoluuj je i tyle tak naprawdę..
Witam jestem nowy w tej grze za duzo ie ogarniam mam juz 8lv konta chba tak mozna napisac. Mam kilka summonow od 10-14 i zaczynaja sie scody poniewaz nie daje rady juz robic misji i musze robic w kolko te same na malym lv zeby wbijac exp ewentualnie zamieniac summony na exp. Runy dodalem poki co dwom bo czytajac info reszta nie potrzebuje tych poczatkowych run i wyeenchantowalem je na +3. Many mam ponad 40k ale nie wiem czy ona potrzebna na poczatek. Jest gdzies jakis poradnik co robic czy poprostu ma robic to samo w kolko?