Witam wszystkich, szukam ziomków z forum którzy grają w SUN'a chciałbym założyć gildię forumową(nie wiem jak się inaczej nazywa taki rodzaj gildii) i poszukuje rozsądnych ludzi, którzy grają w tą grę. Jeśli ktoś gra już to napiszcie wasze sugestie, bądź komentarze chętnie je przeczytam. Pozdrawiam
SUN online może gildia
Stary opóźniony trochę jesteś, wbity mam już max lvl a ty gildia lolz haha.
Wbijaj do TotalOwnage jak chcesz
Nie musi być opóźniony, w listopadzie ma wyjść najprawdopodobniej nowy serwer i to w Europie.
no jasne ale przecież KAŻDY będzie mógł przenieść swoją postać na nowy serw. coś jak w dekaronie kiedy przejeło go gamehi. No ale widze że ktoś sie nie załapał do TOP-ki i czeka na nowy serwer (skąd ja to znam
Retarted to ty możesz być nowy na forum jestem więc zrobiłem ten temat tylko Dla Graczy w SUN'a, którzy są na Forum odrębna gildia forumowa tylko dla użytkowników forum, a z tym reterted się nie obraż
P.S jeśli są jakieś błędy interpunkcyjne to przepraszam piszę na szybkości
@Drox
Podaj nick postaci ;>
Witam wszystkich, szukam ziomków z forum którzy grają w SUN'a chciałbym założyć gildię forumową(nie wiem jak się inaczej nazywa taki rodzaj gildii) i poszukuje rozsądnych ludzi, którzy grają w tą grę. Jeśli ktoś gra już to napiszcie wasze sugestie, bądź komentarze chętnie je przeczytam. Pozdrawiam