SUN Online! Szukam 24/7 No Lif3!

Siemka nie bede duzo pisal bo znowu dostane warna za to ze nie mam dobrej ortografi,

Wiec tak wymogi: jestes graczem ktory chce cos osiagnac w tej MMORPG i bedzie pykac ze mna 24/7, tzn spac mozna etc :) moge sie dostosowac do godzin

Co wchodzi w to granie?

Questy 1-90

Instancje 1-130

Colloseum 90-105

Triale 90+

AC do 100% bicie

Zbieranie Elitek razem wspolnie

Moze kiedys dojscie do TRIUMPH albo zrobienie czegos samemu ogarniajacego

( Mam lvl 93 i lvl 80 Elementaliste, Ale chce sie przeniesc na Zerka albo valkyrie albo ogólnie na Shadowa bo Itemki Elitki sa najtansze dla tych postaci i juz z mojej kasy moglbym z 2 party kupic warte okolo 80kk heim)

Od nowa zaczynać mozna :)

GG: 13628982

Ja zaczynam od wieczora albo jutra rana wiec GoGo!

W sumie chętnie bym się dołączył , doświadczenie mam bo trochę w to grałem 4 miechy temu. Lecz nie mogę pozwolić sobie na 24/7 (szkoła..) Ale po szkole chętnie bym porobił razem misje itd ;).GG:2788925 Nick w grze Areyla (robię ele hybryde , lecz nie wiem czy nie zmienić na coś innego) Może doradzisz? :D.

Właśnie pobrałem grę i miałem sobie pograć z kimś. No-Life nie jestem, ale narazie mam trochę czasu. Zakładam postać i dam znać w poście z nickiem mojej postaci.

#EDIT

Musze pobrać grę jeszcze raz, bo miałem formata a webzen game starter jej nie wykrywa a instalke usunąłem :P

No ja właśnie zaczełęm grac w SUN'a niedawno jeszcze. lvl mam mały bo 15 bo ni ma z kim grac i mam problem z pewnym questem .... wiem śmieszne że na samym początku

ale z ekipą grałoby sie lepiej ;)

więc mogę grać. sorry za błędy pisze z notebooka i jade samochodem ;DDD

Widzę troche osób się uzbiera. Piszcie odrazu jaka postać byście wybrali + Nicki .

Ja zedytuje później , jeszcze myślę nad klasą. ;p

Pisac na gg

13628982!

Dzisiaj o 22 zaczynamy grac do tak 4-5 w nocy :)

Z 3 ziomkami gramy od 1 lvla :)

Ja gram valk mamy jednego shadowa i jeden chyba zerka bierze i jeszcze jeden chyba ele

no to o 22 zaczynamy ;) ja pogram z 2-3 h

Postac Ele Nick TheWicked Lub GoodGrass

Już się instaluje.

Nick: Rettsu

Berserker>Defender albo Valkyrie

Mam czekać do 22 drugiej i zaczniemy razem, czy można wbijać już lvl :P

#DOWN

Ja też gram w LoL'a, ale teraz w Quake Live a potem wbije na jakiś random. Jak coś invitnij mnie w lolu nick Rettsu.

sryy za spam ale notebook mi coś szwankuje... a bardziej system na nim.

no lepiej zacząć wszyscy razem o tej 22 i jechać w party np.

Ja teraz zabijam czas w LoL'u a ten jest w nim mistrzem :)

Duzo osob pisze mi a polowa ma nowe gg wiec numerow zapisac nie moge!!

Prosze dodać mnie na skype

Nick: sobus1995

za 30minut zaczynamy! Zgłaszać sie na gg!

no to pograli... kolesza się rozmyślił i powiedział że idą na inną gre, bo tu już nie ma szans na Elite !! ;/

temat do zamknięcia.

"JESTEM NO LIFEM CHCE ROBIC WSZYTKO W TEJ GRZE...!!" hahahaha fajny temat dobrze sie czytalo fajne zakonczenie^^ na nastepne pol godziny w grze jak bedziesz zbieral ludzi to daj znac tez wbije:P

Nie ma sensu dzis grac i takk... Uptade byl i rozjebali wszysktko :/

Misje/Dungeony/C/Cursed nic nie dziala :( A zeby zczac od 1 lvla i przejsc tutorial trzeba przejsc mala Misje :/ a do portalu sie wejsc nie da bo GÓWNOzen zj***ł

Siemka nie bede duzo pisal bo znowu dostane warna za to ze nie mam dobrej ortografi,

Wiec tak wymogi: jestes graczem ktory chce cos osiagnac w tej MMORPG i bedzie pykac ze mna 24/7, tzn spac mozna etc :) moge sie dostosowac do godzin

Co wchodzi w to granie?

Questy 1-90

Instancje 1-130

Colloseum 90-105

Triale 90+

AC do 100% bicie

Zbieranie Elitek razem wspolnie

Moze kiedys dojscie do TRIUMPH albo zrobienie czegos samemu ogarniajacego

( Mam lvl 93 i lvl 80 Elementaliste, Ale chce sie przeniesc na Zerka albo valkyrie albo ogólnie na Shadowa bo Itemki Elitki sa najtansze dla tych postaci i juz z mojej kasy moglbym z 2 party kupic warte okolo 80kk heim)

Od nowa zaczynać mozna :)

GG: 13628982

Ja zaczynam od wieczora albo jutra rana wiec GoGo!