SUN Online

Siema

Już dawno temu grałem w sun'a i z powodu, że nie mam w co teraz grać pomyślałem dlaczegoby nie wrócić.

Serwer to był chyba Klippe, powiem wam jak mi się instalka pobierze :)

Tak więc jeśli jesteście chętni zagrać ze mną lub jeśli jest jakaś gildia, która chętnie mnie przyjmie i ponownie wprowadzi mnie w rozgrywkę to byłbym szczęśliwy :)

Z góry dziękuję i pozdrawiam.

No, mógłbym zagrać, tylko żeby nie było tak ze ja zaczynam a ty masz 15lv...

Ja bym mógł zagrać, ale musiałby ktoś zacząć ze mną od początku bo to byłaby moja pierwsza styczność z tą grą ;)

Ja bym mógł zagrać, ale musiałby ktoś zacząć ze mną od początku bo to byłaby moja pierwsza styczność z tą grą

Ja też będę grał od początku, także bez obaw. :)

A poza tym może być ciekawie.

Nie skuszę się, bo ta gra niczego innowacyjnego nie oferuje.

Ja mam tam 7x lvl ele jeśli dobrze pamiętam. Ale z grą nie jestem dobrze rozeznany gdyż wbić taki lvl ele ether to żaden problem. Cały czas jest nas za mało trochę ;/

Jeśli coś to ja bym grał łucznikiem.

Soki za sprawę ale rezygnuję z tematu, a zaczynam grać w Dekaron, jeszcze raz sorry.

Zacząłem dziś grać Valkirią i wbiłem 7 lvl. Czy mógłbyś mi podać linka do jakiegoś dobrego poradnika :) Z tego co się naczytałem to jest albo Off albo Summon ;) Bardziej raczej pójdę pod summona :)

Siema

Już dawno temu grałem w sun'a i z powodu, że nie mam w co teraz grać pomyślałem dlaczegoby nie wrócić.

Serwer to był chyba Klippe, powiem wam jak mi się instalka pobierze :)

Tak więc jeśli jesteście chętni zagrać ze mną lub jeśli jest jakaś gildia, która chętnie mnie przyjmie i ponownie wprowadzi mnie w rozgrywkę to byłbym szczęśliwy :)

Z góry dziękuję i pozdrawiam.