czy ktoś wie kiedy będzie ta gra w europie?
Sun Online
Ja wiem tylko, że całkiem niedawno była tylko nieprecyzyjna informacja "rok 2009". Teraz nie wiem, czy zostało to sprecyzowane czy nie. Pewnie nie
Google nie boli, zresztą temat i tak poleci.
Nie ma dokładnych informacji na temat SunOnline są tylko nie precyzyjne Plotki i przypuszczenia. Sam jestem Ciekaw co do tej gierki. No ale ja fanem krzaczków nie jestem więc czekam na EV (European Version)... Ale, że wiemy jakiego WebZen ma speeda to możemy sobie jeszcze dłuuugo poczekać. Coś ala diablo 3
Ale, że wiemy jakiego WebZen ma speeda to możemy sobie jeszcze dłuuugo poczekać. Coś ala diablo 3
Lepiej wolno, a dokładnie :P
Google nie boli, zresztą temat i tak poleci.
Tak Google nie boli, a w Google są same stare newsy o tym kiedy ma wyjść Euro wersja SUN'a , weź, weź idź się lepiej utop z takimi tekstami jak masz zamiar spamować
a nie się wymądrzaj, zanim coś takiego napiszesz to sprawdź czy takie coś jest nowego.
Ja słyszałem plotki że SUN Euro wersja ma wyjść dopiero pod koniec roku 2009, tak że jeszcze sobie poczekamy i pewnie się nie doczekamy jak zwykle
.
Z filmików to nie wygląda mi to na jakąś super rewelacje na którą czekam z zapartym tchem a jeśli wyjdzie pod koniec 2009 to pojedynek Aion vs Sun jest z góry rozstrzygnięty
broda a u mnie na odwrot. Filmik mnie powalil Gra będzie koks
jeśli wyjdzie pod koniec 2009 to pojedynek Aion vs Sun jest z góry rozstrzygnięty
Nom zgadzam się SUN wszystko pobije
tylko ża aion niby ma być płatny a sun nie.. więc jak miałbym wybierać to już chyba między aoc a wow... Bo z darmowych to sun może być ciekawą propozycją..
Nie do konca darmowy bo jesli bedzie jak w Korei to będzie B2p
Będzie w pełni ta gra darmowa , już dyskutował o tym Webzen że jeżeli ma być SUN płatny to tylko dodatkowe opcje ;p, czyli będzie shop internetowy na którym będzie można za real kasę kupować itemy, lepszy exp itd. jak w MU czy Cabal
.
Gra będzie pozbawiona abonamentu. Co najwyżej będzie trzeba kupić pudło tak jak to jest z Guild Wars.
weź, weź idź się lepiej utop z takimi tekstami jak masz zamiar spamować a nie się wymądrzaj, zanim coś takiego napiszesz to sprawdź czy takie coś jest nowego
Nie chce mi się z tobą gadać, idź poczytać regulamin zanim napiszesz Tu swojego ostatniego posta.
weź, weź idź się lepiej utop z takimi tekstami jak masz zamiar spamować a nie się wymądrzaj, zanim coś takiego napiszesz to sprawdź czy takie coś jest nowegoNie chce mi się z tobą gadać, idź poczytać regulamin zanim napiszesz Tu swojego ostatniego posta.
Przeczytałem, ale mój post napisałem dla tego że napisałeś głupotę i to jeszcze chamską na dodatek, bo w Google nie ma żadnych wiadomości nowych kiedy ma wyjść SUN Euro wersja, na razie krążą tylko plotki że ma wyjść pod koniec 2009 roku, a w Google tego się nie znajdzie i takie pisma typu twojego są już troche chamskie bo czasami to można napisać że "Google nie gryzą" itp. ale w tym zdaniu twoim się nie mogłem zgodzić bo w Google nic się nie znajdzie na temat SUN Euro wyjścia
a już szczególnie nie na oficjalnej stronie "Webzen".
Sun jest autorstwa ludzi odpowiedzialnych za MU Online. Co mnie troche boli... No ale zobaczymy. Ale co do Altaira wypowiedzi sie nie zgodze. W suna juz mozna pograc i ogarnac jak wyglada. A cos mi sie wydaje ze Aion bedzie mial cos w rekawie cos co zadowoli nawet wybrednych graczy... Juz wiem ze miedzy wojny graczy wejdzie nacja(a raczej podwładni jakis smokow) ktory beda sie wpiepszac w np. Otwarte wojny guildi. Nigdy nie bedzie wiadomo kiedy zaatakuja i kogo... bedzie to taki "suprajs" a co ciekawsze ta nacja bedzie sterowana tylko i wylacznie przez sam silnik gry.
Ale i tak wole DarkFalla
Ja oczekuje tylko ''Secret World'' ale sobie jeszcze poczekam.. I oczywiście ''Mafi 2'', resztę produkcji na dzień dzisiejszy uważam po prostu za gorsze..
Ale nigdy nie mów nigdy..
weź, weź idź się lepiej utop z takimi tekstami jak masz zamiar spamować a nie się wymądrzaj, zanim coś takiego napiszesz to sprawdź czy takie coś jest nowegoNie chce mi się z tobą gadać, idź poczytać regulamin zanim napiszesz Tu swojego ostatniego posta.Przeczytałem, ale mój post napisałem dla tego że napisałeś głupotę i to jeszcze chamską na dodatek, bo w Google nie ma żadnych wiadomości nowych kiedy ma wyjść SUN Euro wersja, na razie krążą tylko plotki że ma wyjść pod koniec 2009 roku, a w Google tego się nie znajdzie i takie pisma typu twojego są już troche chamskie bo czasami to można napisać że "Google nie gryzą" itp. ale w tym zdaniu twoim się nie mogłem zgodzić bo w Google nic się nie znajdzie na temat SUN Euro wyjścia a już szczególnie nie na oficjalnej stronie "Webzen".
No i znowu, chodziło mi o to żebyś czytał swoje posty a nie moje. Mówisz że pisze chamsko a nie zauważyłeś że ty to robisz.
Jzs - czy do waszych małych główek nie dotrze nigdy żeby spory załatwiać na PM, a nie na forum. Trzymajcie się tematu. Mam dość upominania i straszenia warnami/banami zresztą wy chyba także ;-) Peace and Love Friends! ;-) Jak się to nie uspokoi to wiadomo co zrobię.
czy ktoś wie kiedy będzie ta gra w europie?