Sun Wukong

Witam, do Smite zawitał nowy bóg z mitologi chińskiej Sun Wukong czyli król małp. Jeżeli nie wiecie to już wiecie :) Grał już ktoś nim? Bo ja na razie patchuje SMITE :)

Sun Wukong był jednym w pierwszych bogów w grze, prawda? Dobrze jeszcze pamiętam czasy bety?

Nie powiem albo masz super informatora albo dilera.

warn_ico.png
brak słów. offtop ~ blaumro

Albo dragi, albo nie zaktualizował internetu.

warn_ico.png
offtop ~ blaumro

Był ale miał re-worka i zmienioną nazwę na Hun Batza a teraz dodali Sun Wukonga jako nową postać

Pewnie dodał temat używając Internet Explorer, nie dziwcie się ze tak późno

warn_ico.png
offtop ~ blaumro

Zamknąć ten bezsensowny temat.

warn_ico.png
Po pierwsze - temat nie jest bezsensowny.

Po drugie - możemy go zamknąć jedynie na wyraźną prośbę założyciela lub w sytuacji, w której robi się w nim zbyt duży do okiełznania bałagan.

Po trzecie - puste, niczego nie wnoszące do tematu posty nagradzamy ostrzeżeniem.

~ AlphaWolf

Nie ogarniacie, a pieprzycie głupoty, robiąc przy tym offtop...

warn_ico.png
Jak wyżej.

~ AlphaWolf

Witam, do Smite zawitał nowy bóg z mitologi chińskiej Sun Wukong czyli król małp. Jeżeli nie wiecie to już wiecie Grał już ktoś nim? Bo ja na razie patchuje SMITE

Tak to prawda, grałem Nim jak z resztą każdą nową postacią na arence vs boty i miałem okazję 2-3 gry mając go w drużynie oraz w przeciwnej i cóż jest On jak każdy nowy Bóg OP, a najgorsze jest jego ulti, które tworzy iluzję która biegnie w Twoim kierunku, a potem nagle z góry atakuje. Grając Nim tego nie widzisz, ale w przeciwnej to widać gdy używa umiejętności, wczoraj tak pod wieżą mnie i Zeusa pod wieżą zpusho'ował to się zastanawialiśmy aż czy to nie błąd serwera.. Jego 1 ma zasięg lepszy niż każdy ADC i do tego kosmiczne obrażenia, nie to co rzut kosą Thantaosa, jego atak przebija się przez wszystkich w zasięgu. Dwójka przyciąga wszystkich naokoło do Ciebie - coś ala skok Bachuss'a i 3 stun lub mega dmg lub mega ucieczka + immune na stuny, zależnie jakie wybierze.

Sun Wukong był jednym w pierwszych bogów w grze, prawda? Dobrze jeszcze pamiętam czasy bety?

Tak, zmieniony na Hun Batz'a. O dziwo Sun Wukong to król małp, a tak naprawdę biorąc pod uwagę umiejętności powinien być brany za króla dżungli.

Witam, do Smite zawitał nowy bóg z mitologi chińskiej Sun Wukong czyli król małp. Jeżeli nie wiecie to już wiecie :) Grał już ktoś nim? Bo ja na razie patchuje SMITE :)