SUNOnline! Oficjalne!

Siemka

Szybko napiszę nie bedę patrzeć na błędy bo mi się nie chce i ogólnie za długo by trwało bo spać muszę.

Więc tak, przenoszę konto z amerykańskiego na europejski jutro i wracam do SUNa na europejskim, na US miałem ponad 20kk i itemki warte następne 40kk.

Więc chce zrobić ogar team /gildie/squad osób ,które będą grały poważnie te parę godzin dziennie i może w weekendy 24/7 tak jak ja.

Będzie brakowało kasy ja dam :) Zaczynam od 1 lvla bo na Elemku źle rozłożyłem skille.

Kontakt: GG 13628982 ;0 Bedę o 18 po szkole. Nie pisać wcześniej bo mnie nie będzie ,a GG będe mial włączane.

warn za to że mieszkam w angli 5 lat i nie potrafie pisac poprawnie po polsku? Zaje**** administracjie macie na forum :) jak ktos bedzie dyslektykiem to tez mu za to dasz warna ?

mod_ico.png
Wybacz ,ale nie muszę dochodzić skąd jesteś i jak jest z Twoją ortografią. Błąd to błąd.

No ja rozumiem, że może Ci się pomylić i napisać bede zamiast będę, ale np, mialem zamiast miałem, albo pisac zamiast pisać? No proszę Cię...

o i dziekuje :D ze nietylko ja mieszkam w angli 6 lat i mam problem z ortografia :) ]

Sry za OFFtop

to chyba nie forum o tematyce J.polskiego aby karać warnami za jakieś błędy? ... bez komentarza

ps. nie przejmuj się nefretiti24

Nie, ale nad stylistyką pisma trzeba zapanować. Normalnie też tak piszecie? Chyba nie, tak więc tutaj też tak możecie, hm?

Jak pamiętam używanie polskich znaków na forum jest mile widziane, ale nie obowiązkowe.

regulamin:

7.4. Za niestosowanie polskich znaków diakrytycznych użytkownika nie spotka żadna kara, jednak wskazane jest ich używanie.

Nie wiem kto pisał ten regulamin, ale on sam sobie przeczy:

7.1. Za każde trzy błędy ortograficzne wykryte w ośmiu linijkach w jednym poście użytkownik dostaje jedno ostrzeżenie.

7.2. Za każde cztery literówki, które zostaną wykryte w ośmiu linijkach w jednym poście użytkownik dostaje jedno ostrzeżenie.

7.3. Za ewidentne łamanie podstawowych zasad interpunkcji użytkownik dostaje jedno ostrzeżenie.

A dalej jest napisane:

7.4. Za niestosowanie polskich znaków diakrytycznych użytkownika nie spotka żadna kara, jednak wskazane jest ich używanie.

Nie używanie znaków diakrytycznych jest błędem ortograficznym. Hmm to jak to jest w końcu?

Let's start all write in English will not have to give any Ć

Hmm, great idea!

Hah! That's what i like, Now they have to jog on and f*ck off beacuse we are writing clearly english :)

By the way,Anyone wanna start geeking 24/7 on SUN today? i might start in few mins and just play play for 1 week! Beacuse i got half term

Nie Aktualne! Pogralem 3 dni 24/7 wbilem 78 lvl ! Teraz 100 i AC :)

Siemka

Szybko napiszę nie bedę patrzeć na błędy bo mi się nie chce i ogólnie za długo by trwało bo spać muszę.

Więc tak, przenoszę konto z amerykańskiego na europejski jutro i wracam do SUNa na europejskim, na US miałem ponad 20kk i itemki warte następne 40kk.

Więc chce zrobić ogar team /gildie/squad osób ,które będą grały poważnie te parę godzin dziennie i może w weekendy 24/7 tak jak ja.

Będzie brakowało kasy ja dam :) Zaczynam od 1 lvla bo na Elemku źle rozłożyłem skille.

Kontakt: GG 13628982 ;0 Bedę o 18 po szkole. Nie pisać wcześniej bo mnie nie będzie ,a GG będe mial włączane.