Sunwell czy HellGround

Nie wiem który serwer wybrać: Sunwell czy HellGround? Jeśli Sunwell to proszę podać linki skąd mam pobrać dane części. Podajcie swoje nicki, bo może potrzebna będzie mi pomoc.

HellGround jest najlepszym serwerem jeśli chodzi o dodatek TBC. Sunwell stoi na dodatku WOTLK, ale moim zdaniem jest beznadziejny. Masz po prostu wybór pomiędzy WOTLK a TBC. Teraz zależy, na którym wolisz grać. Jeśli wybierzesz WOTLK to odradzam Sunwella.

Zdecydowanie Sunwell. HellGround jest o wiele bardziej zlagowany i zbugowany, pozatym strasznie chamska administracja.

Ja wybrał bym HG. Z neowella mam złe wspomnienia związane min. z dziećmi słońca(tj. ally). Smapowanie na /pl to przykra codzienność, no bo kogo mogą śmieszyć żarty w stylu "[Dirge] ci w doope hahahahaaa". Miałem także zaszczyt uczestniczyć w random HC. Po zebraniu grupy w Dalaranie dolecieliśmy do Gundrak po około 15 min. Następne 15 min zleciało na buffowanie. Po tym jak tank z 25~k życia złożył się na pierwszym paku wyszedłem zniesmaczony do granic możliwości. Administracja też pozostawia wiele do życzenia. Gdy napisałem szanownemu adminowi, że ciało bossa na rajdzie znajduje się pod teksturami i nie możemy wyjąć loota ten oświadczył, że gra teraz na globalu i nie ma czasu(w takim razie niech się nie dziwią, że ludzie wykorzystują bugi na własny użytek). Ogólnie rzecz biorąc nie polecam z całego serca neowella ze względu na chorą dzieciarnie oraz administracje. Pozdrawiam.

Ja bym ci polecil Hella bo suwell neo kid attack ostatnio dostal

Nie ,te wasze Hellgroundy ,Sunwelle zasrane najlepszy jest WotkL Anderiaa ! Serdecznie cie tam zapraszam !

Zdecydowanie Sunwell. HellGround jest o wiele bardziej zlagowany i zbugowany, pozatym strasznie chamska administracja.

Lagi , Zbugowany? Zastanów się co piszesz, a jeżeli masz lagi to ogarnij neta. Zdjeli własnie tą bariere graczy. Ja nigdy nie miałem lagów i żadnego buga. Jesteś fanem woltka i sunwella to nie musisz krytykować tbc(HG) wymyślonymi bajeczkami.

Pozdro.

Nie wiem który serwer wybrać: Sunwell czy HellGround? Jeśli Sunwell to proszę podać linki skąd mam pobrać dane części. Podajcie swoje nicki, bo może potrzebna będzie mi pomoc.