Sunwell

Siemanko.

Szukam graczy do zagrania na Sunwellu(oczywiście WoW),po stronie Ally.

Sam zacząłem grać ostatnio od zera,jeśli ktoś chętny proszę się zgłaszać,w razie potrzeby można ogarnąć TS :)

Jeśli bedziesz mieć przynajmniej jeszcze jedną osobę, to zagram z wami. Zagram jakimś lockiem czy coś : d

To bardzo miło z twojej strony:P Fajnie jakby znalazł się większy team na start :)

Miałem zacząć grać na atlantissie, ale jak chłopak co miał ze mną grać się zgodzi to pogramy z Wami:) Im więcej tym lepiej

Jeszcze trwa midsummer festival to zawsze pare golda wpadnie za q tam na dobry początek :) więc czym szybciej zaczniemy to plus dla nas.

Mam ponad 16k golda... Bez przesady, żebyśmy się bawili w midsummery xD
Kontakt przez gg najlepiej, rzadko wchodzę na forum.

też zagram chętnie

Napiszcie do mnie w grze.

Deesis, Redline, albo Jacepwns

Dobra mój nick to Halucine jak na forum więc kto zaczyna grać niech pisze i dodaje do znajomych.

Wbijac do gry

Ja raczej mogę zacząć. Stara ekipa mi się posypała .

Kto ma czas z chętnych to proszę o 21 być w goldshire,ja za ten czas postaram się ogarnąć jakiś kanał na TS.

Edit. Kanał TS3 gotowy

Ile ten cały Sunwell zajmuje miejsca(GB) ? Bo może bym zagrał ale mam dość słaby internet.

@Santjago

Sunwell zajmuje około 15GB a po zainstalowaniu ~22

Witam jestem nowy na forum i od razu zaciekawił mnie wątek Sunwell'a. Czy jest jeszcze wolne miejsce w waszej ekipie jeśli tak to kto jest potrzebny do teamu : )

Moj nick w grze: Sewei

Dopiero zaczelam, ale mam nadzieje, ze wy dalej gracie :)

Jakieś 2-3 tyg temu był podobny wątek tylko, że ludzie zaczeli grać po stronie Hordy, z tego co pamiętam to nawet jakąś gildie zrobili :P.

Ja obecnie też gram w Hordzie Blumo 56lvl (warrior) i Blumcio 24lvl (shaman). Gra ze mną 2 znajomych i 2 koleżanki jednego z nich, więc jak coś to zapraszam ^^

to jakis prywatny:>? jak tak to moze tez bym dolaczyl gdyby ktos jeszcze gral, bo w WoWa jeszcze nie gralem ;)

a nie.. jednak zauwazylem ze jest tam exp 1 jak na globie to.. :< dla świeżaka wolalbym cos z wiekszym expem ;) takze chyba odpadam

Właśnie najlepsze jest dla nowego exp x1.. Poznasz wszystkie aspekty gry, klimat i tak dalej

Ja mam 7 lvl palladynem krasnoludem moge z wami zagrać nick stasiex