Siemanko.
Szukam graczy do zagrania na Sunwellu(oczywiście WoW),po stronie Ally.
Sam zacząłem grać ostatnio od zera,jeśli ktoś chętny proszę się zgłaszać,w razie potrzeby można ogarnąć TS
Siemanko.
Szukam graczy do zagrania na Sunwellu(oczywiście WoW),po stronie Ally.
Sam zacząłem grać ostatnio od zera,jeśli ktoś chętny proszę się zgłaszać,w razie potrzeby można ogarnąć TS
Jeśli bedziesz mieć przynajmniej jeszcze jedną osobę, to zagram z wami. Zagram jakimś lockiem czy coś : d
To bardzo miło z twojej strony:P Fajnie jakby znalazł się większy team na start
Miałem zacząć grać na atlantissie, ale jak chłopak co miał ze mną grać się zgodzi to pogramy z Wami:) Im więcej tym lepiej
Jeszcze trwa midsummer festival to zawsze pare golda wpadnie za q tam na dobry początek więc czym szybciej zaczniemy to plus dla nas.
Mam ponad 16k golda... Bez przesady, żebyśmy się bawili w midsummery xD
Kontakt przez gg najlepiej, rzadko wchodzę na forum.
też zagram chętnie
Napiszcie do mnie w grze.
Deesis, Redline, albo Jacepwns
Dobra mój nick to Halucine jak na forum więc kto zaczyna grać niech pisze i dodaje do znajomych.
Wbijac do gry
Ja raczej mogę zacząć. Stara ekipa mi się posypała .
Kto ma czas z chętnych to proszę o 21 być w goldshire,ja za ten czas postaram się ogarnąć jakiś kanał na TS.
Edit. Kanał TS3 gotowy
Ile ten cały Sunwell zajmuje miejsca(GB) ? Bo może bym zagrał ale mam dość słaby internet.
@Santjago
Sunwell zajmuje około 15GB a po zainstalowaniu ~22
Witam jestem nowy na forum i od razu zaciekawił mnie wątek Sunwell'a. Czy jest jeszcze wolne miejsce w waszej ekipie jeśli tak to kto jest potrzebny do teamu : )
Moj nick w grze: Sewei
Dopiero zaczelam, ale mam nadzieje, ze wy dalej gracie
Jakieś 2-3 tyg temu był podobny wątek tylko, że ludzie zaczeli grać po stronie Hordy, z tego co pamiętam to nawet jakąś gildie zrobili .
Ja obecnie też gram w Hordzie Blumo 56lvl (warrior) i Blumcio 24lvl (shaman). Gra ze mną 2 znajomych i 2 koleżanki jednego z nich, więc jak coś to zapraszam ^^
to jakis prywatny:>? jak tak to moze tez bym dolaczyl gdyby ktos jeszcze gral, bo w WoWa jeszcze nie gralem
a nie.. jednak zauwazylem ze jest tam exp 1 jak na globie to.. :< dla świeżaka wolalbym cos z wiekszym expem takze chyba odpadam
Właśnie najlepsze jest dla nowego exp x1.. Poznasz wszystkie aspekty gry, klimat i tak dalej
Ja mam 7 lvl palladynem krasnoludem moge z wami zagrać nick stasiex