Witam.
Czy tylko mi pobiera z predkoscią 600kb/s (przy necie 20mb).
Wyłączylem P2P i nadal tak samo.Czy da się jakos to przyspieszyc iz nie mam zamiaru czekac 10h.
Witam.
Czy tylko mi pobiera z predkoscią 600kb/s (przy necie 20mb).
Wyłączylem P2P i nadal tak samo.Czy da się jakos to przyspieszyc iz nie mam zamiaru czekac 10h.
Ja mam 7 MB i mi pobiera po 120 xD hah
U mnie jest jeszcze gorzej mam jakieś 300kb/s w porywach do 400kb/s przy necie 5mb/s
U mnie jest jeszcze gorzej mam jakieś 300kb/s w porywach do 400kb/s przy necie 5mb/s
No u cb to ok.. 200kb w tył. u mnie prawie 1,5mb.
Widać Tera wręcz "zmusza" do kupywania Pudełka.
Ja wczoraj pobierałem i leciało full łączem - czyli 1,3 mb/s
u mnie też leciało full łączem, ściągałem w nocy, może to mieć znaczenie jak sciaga duzo ludzi w tym samym momencie.
u mnie też leciało full łączem, ściągałem w nocy, może to mieć znaczenie jak sciaga duzo ludzi w tym samym momencie.
No nic. zostawie dzis na noc moze bd do rana.
Mi tam ściągało 700 Kb/s z wyłączonym P2P, ale najlepsze jest to że ściągało bo dalej już nie chcę jest przy Applying Patch pasek jest cały czerwony i nic, ani guzik PLAY nie działa ani nic się nie pobiera o.O
Przy necie 6 mb/s pobiera się z ~600 kb/s hihihih Deal with it
Mi przy 100mb pobieralo tylko 1mb/s ale za to patch szedl po +/- 14mb/s wiec jakos to poszlo
gra wychodzi f2p itd wiec kazdy sciaga
Da się zrobic iso plyty czy wola o key przy instalacji?
Tu nie ma instalacji gry jako takiej ,instaluje się laucher po czym z lauchera masz download wszystkich plików ,iso nie zrobisz...
Witam.Czy tylko mi pobiera z predkoscią 600kb/s (przy necie 20mb).Wyłączylem P2P i nadal tak samo.Czy da się jakos to przyspieszyc iz nie mam zamiaru czekac 10h.
A to nie jest tak, że lepiej się ściąga jak masz włączony P2P? Ja mam tak, że jak ściągam torrentem i wyłącze limit na wysyłanie to ściąga mi się prawie max łączem. Ale może to inna bajka jest. Nie wiem, nie znam się.
No jasne, szybciej pobiera przy wyłączeniu P2P, u mnie szło po 600-700 kb/s
Teraz mam inny problem.
Patch Progress: 24%/48min/8mb/s.
Retrieving Manifest.
Pasek pełny ale laucher stoi w miejscu od jakis 15min tak samo jak %.
Laucher sie nie zwiesil ale nie chce mi sie go wył/wł iż nie chce mi sie znow czekac na Applying Patch.
lunchery od GF zawsze słyneły z tego, że nie leciało pełną prędkością, nie wiem jaka to przyczyna ale zawsze tak było, że u każdego pobierało się inaczej i zazwyczaj wolno...
Gra miala zajmowac 26gb. ale zrobilo się nagle 32.... myslalem ze gra bęzie tego warta lecz.....
bo moze masz za malo miejsca na dysku, musisz miec chyba z 50gb wolnego miejsca, ktos juz o tym pisal, gra Ci sie sciaga i instaluje i w pewnym momencie na dysku masz instalke i gre zainstalowana, dopiero po dalszym patchowaniu instalka sie usuwa i zostaje 26.1 gb, i nie mow ze gra nie jest tego warta tylko dlatego ze nie umiesz zainstalowac. ja nie mialem najmniejszego problemu - wlaczylem patcha-> sciagnalem gre-> gram, nie wiem jak ludzie moga miec problemy jakies, czasem mnie to po prostu dziwi. moze za duzo syfow na kompie i czas na format jak sie cos pierdzieli ;]
bo moze masz za malo miejsca na dysku, musisz miec chyba z 50gb wolnego miejsca, ktos juz o tym pisal, gra Ci sie sciaga i instaluje i w pewnym momencie na dysku masz instalke i gre zainstalowana, dopiero po dalszym patchowaniu instalka sie usuwa i zostaje 26.1 gb, i nie mow ze gra nie jest tego warta tylko dlatego ze nie umiesz zainstalowac. ja nie mialem najmniejszego problemu - wlaczylem patcha-> sciagnalem gre-> gram, nie wiem jak ludzie moga miec problemy jakies, czasem mnie to po prostu dziwi. moze za duzo syfow na kompie i czas na format jak sie cos pierdzieli ;]
Żalosna wypowiedz... nie napisalem ze nie umiem instalowac oraz ze mam za malo miejsca. Poprostu zamisat 26gb zrobilo mi się 30+. Napisalem tylko iż nie podoba mi się gra i jest to wyłącznie moja opinia więc jak masz zamiar hejtowac pierw to przeczytaj.