SUPER SERWER MINECRAFT no-premium

ZAPRASZAMY !!!

CZEKA CIE SWIETNA ZABAWA I GENIALNE TOWARZYSTWO !

A wersja jaka ? <:>

@edit://

Ok, już oblookałem serwer. Big fail, nie można nic robić jak nie wykupisz sobie działki. Aha, byłbym zapomniał, biega w chuu dzieci nadużywających wulgaryzmów a Admin i Moderatorzy nic z tym nie robią, jak to jest super towarzystwo to ja jestem chyba stwórcą świata.

ja zaczelam grac na tym serwerze pare dni temu

mnie strasznie irytuja dzieci nie znajace podstawowych zasad ortografii

dzisiaj, i pewnie jutro z reszta tez jest sporo osob. W normalnych warunkach nie ma takiego haosu

dzialke mozna kupic za 3000 co jest tez swego rodzaju ochrona przed dziecmi neo

gdy jest tyle ludzi jak dzis trudno czasem zapanowac nad wszystkim

natomiast jak taki dzieciak ktory gra tylko by potrolowac widzi cene za dzialke zniecheca sie

i to powoduje, ze na grze takich jest mniej.

Brzmi to jakbym chciala Cię koniecznie namowic do gry na tym serwerze ale tak nie jest

kazdy lubi co innego

moj najlepszy przyjaciel np ze mna nie zagra bo to serwer prawieze bez pvp a on wlasnie to lubi najbardziej

ja lubie wybudowac ladny domek na dzialce i podgladac sobie jak siasiedzi sie rozwijaja

takze chcialam po prostu bys nie zniechecil innych

na serwer warto wejść

mozesz np po prostu wejsc i pospacerowac serwer cieszy oczy :)

osobiscie uwazam, ze drzewko w miejscu spawnu jest niesamowite

a wielkosc przestrzeni na ktorej stoja dzialki jest fascynujaca i mozna obserwowac jak kto buduje i podchwycic co ciekawsze pomysly :)

Jako iż specjalizuję się w reklamach serwerów minecraft (

mnie strasznie irytuja dzieci nie znajace podstawowych zasad ortografii
i pewnie jutro z reszta tez jest sporo osob, w normalnych warunkach nie ma takiego haosu

Zanim zaczniesz innych poprawiać, najpierw sam naucz się podstaw ortografii..

Mnie osobiście irytują biegająca "koxy" w diamentówkach i z diamentowym mieczem, którzy tylko czekają aż wyjdziesz poza spawn, i od razu Cię koszą, zero pomocy dla początkujących .

Jako iż specjalizuję się w reklamach serwerów minecraft (

nie specjalizuje sie w tym, nie powiedzialam tak przeciez

malo informacji, moze faktycznie, ale wczesniej nie reklamowalam zadnego serwera, wiec nie wiem co w takiej reklamie powinno sie znajdowac.

Podalam to co wiedzialam.

Pak chcesz cos wiedziec wiecej mozesz zapytac, ja jak nie bede wiedziec to zapytam sie kogos nade mna.

Zanim zaczniesz innych poprawiać, najpierw sam naucz się podstaw ortografii..Mnie osobiście irytują biegająca "koxy" w diamentówkach i z diamentowym mieczem, którzy tylko czekają aż wyjdziesz poza spawn, i od razu Cię koszą, zero pomocy dla początkujących .

Szczerze to nie widze tam bledu. Poprawilam troche szyk zdania, bo moze o to chodzilo, ale to raczej dzial skladni nie ortografii.

Poza tym kazdy moze popelnic blad, a mi w tym przypadku chodzilo o notoryczne powtarzanie "że" przez RZ albo "mój" przez U zwykle.

Na serwerze oczywiscie jest wielu koxow biegajacych w diamentach (sama mam diamentowa zbroje ale zdobyta przypadkiem ;) ),

natomiast nikt Cię nie ruszy, bo serwer jest no pvp, tylko sa wydzielone specjalnie miejsca do walki.

Co do pomocy to pomagam jak tylko mam czas, a czasu mam duzo bo zamiast robic cokolwiek, zazwyczaj zastanawiam sie co robic i nie robie nic :D albo z kims rozmawiam, wiec jak ktos prosi o pomoc ma 70% szansy, ze mu pomoge.

Nie pomagam w sumie chyba tylko jak komus mowie w bardzo prosty sposob co ma zrobic albo pokazuje, a ta osoba robi cos zupelnie innego. Nie na zasadzie, ze ja mu mowie wykop dolek tutaj, a on kopie gdzie indziej albo nie kopie, tylko ja mu mowie wykop dolek tutaj, a on kloci sie z kims sie na chcacie.

Tak samo jak ktos prosi o to zeby mu dac 3k (cena dzialki) wole mu wytlumaczyc jak te pieniadze zdobyc albo nawet podeslac jakis kilof/siekiere/miecz albo moze zbroje i pokazac co i jak a nie zrobic wszystko za kogos

powiedz mi jaki blad byl w tamtym zdani to go poprawie, pozdrawiam

ZAPRASZAMY !!!

CZEKA CIE SWIETNA ZABAWA I GENIALNE TOWARZYSTWO !