Supreme Destiny

Witam mam taki problem ze jak wlaczam gre supreme destiny to gra mi bardzo wolno chodzi moj kolega ma slabszy komputer odemnie a chodzi mu duzo duzo lepiej nie wiem co jest grane przeinstalowywalem sterowniki karty graficznej ale to nic nie dalo gra ma takie wymagania:

Wymagania Sprzętowe Gry Supreme Destiny:

Intel Pentium III 400

128 MB RAM

120 MB HDD

GeForce2

DirectX 8.1

A Ja Mam Taki Sprzet:

Intel Core 2 Duo E4500 2.20Ghz

1,00 GB RAM

Radeona x1550

DirectX 9.0c

moze mi ktos powiedziec o co chodzi?

kumplowi proponuje zmienic kompa. A tobie.... moze mylisz pojecia klatkowania z lagami. Moze masz cos z netem? ogarnij AVG AntiVirus i przeskanuj system w poszukiwaniu trojanow. Odpal inna gre na sieci i zobacz jak chodzi. Bo wcale to nie musi byc wina twojego PieCa. Tylko virosow. Bo normalnie to nie jest mozliwe by tobie chodzilo gozej niz jemu.

BTW: Radeony to syfy. Nvidia rox :)

kumplowi proponuje zmienic kompa. A tobie.... moze mylisz pojecia klatkowania z lagami. Moze masz cos z netem? ogarnij AVG AntiVirus i przeskanuj system w poszukiwaniu trojanow. Odpal inna gre na sieci i zobacz jak chodzi. Bo wcale to nie musi byc wina twojego PieCa. Tylko virosow. Bo normalnie to nie jest mozliwe by tobie chodzilo gozej niz jemu.BTW: Radeony to syfy. Nvidia rox

Neta mam 2MB kompa skanowalem nie ma wirusow .. inne gry chodza normalnie typu world of warcraft , counter strike 1.6 czy nawet diablo 2

Pokombinuj coś w opcjach. Powyłączaj niektóre rzeczy może się poprawi

Witam mam taki problem ze jak wlaczam gre supreme destiny to gra mi bardzo wolno chodzi moj kolega ma slabszy komputer odemnie a chodzi mu duzo duzo lepiej nie wiem co jest grane przeinstalowywalem sterowniki karty graficznej ale to nic nie dalo gra ma takie wymagania:

Wymagania Sprzętowe Gry Supreme Destiny:

Intel Pentium III 400

128 MB RAM

120 MB HDD

GeForce2

DirectX 8.1

A Ja Mam Taki Sprzet:

Intel Core 2 Duo E4500 2.20Ghz

1,00 GB RAM

Radeona x1550

DirectX 9.0c

moze mi ktos powiedziec o co chodzi?