Survarium Problem z odpaleniem gry HELP

Siema ludzie mam taki problem gdy odpalam sobie gierkę mam taki error
Vostok Engine doesn't support video cards with onboard memory less than 256 MB, please upgrade your hardware.
nie wiem co robić mój komputer spełnia wymagania ...

Karta graficzna GeForceGTX550TI

on dziala chyba ponoc na 512 na wyzszych nie. mi rowniez nie dziala jak sie laduje mapa to error

on dziala chyba ponoc na 512 na wyzszych nie. mi rowniez nie dziala jak sie laduje mapa to error

a jest jakiś sposób żebym mógł zagrać ?

raczej nie miejmy nadzieje ze jak ruszy OBT to bedzie mozna grac na wiekszosci kart graficznych poki co mozesz o tym pomazyc. nie masz co narazie zalowac jak znajomi mi mowia to jest slaba optymalizacja do tego dochodza lagi a gre szuka czasami 10-15 min

Dzięki za informacje na razie zostawię temat może ktoś jeszcze się udzieli na temat tej gry lub co z tym zrobić

raczej nie miejmy nadzieje ze jak ruszy OBT to bedzie mozna grac na wiekszosci kart graficznych poki co mozesz o tym pomazyc. nie masz co narazie zalowac jak znajomi mi mowia to jest slaba optymalizacja do tego dochodza lagi a gre szuka czasami 10-15 min

Mam Geforce9600 i gra działa... Przynajmniej teoretycznie, bo gdy po 10 minutach szukania gry w końcu ją znalazłem następne 5 minut czekałem, właściwie sam nie wiem gdzie czekałem -> jakimś lobby w grze gdzie było napisane że czekamy aż się gracze dołączą. Odliczanie dobiegło 00:00 a rozgrywka nadal się nie zaczęła. Jedyne co z tej gry zobaczyłem to mapka z trybu spectator (ala CS). Ta gra wymaga niemałej poprawki.

PS: Nie wiem czemu Guru napisał w newsie że jest to gra survivalowa, bo ja niczego takiego tam nie zobaczyłem.

Mam Geforce9600 i gra działa... Przynajmniej teoretycznie, bo gdy po 10 minutach szukania gry w końcu ją znalazłem następne 5 minut czekałem, właściwie sam nie wiem gdzie czekałem -> jakimś lobby w grze gdzie było napisane że czekamy aż się gracze dołączą. Odliczanie dobiegło 00:00 a rozgrywka nadal się nie zaczęła. Jedyne co z tej gry zobaczyłem to mapka z trybu spectator (ala CS). Ta gra wymaga niemałej poprawki. PS: Nie wiem czemu Guru napisał w newsie że jest to gra survivalowa, bo ja niczego takiego tam nie zobaczyłem.

To nie jest gra Survival Survivalem możemy np nazwać gre Rust lub H1Z1 które wyjdzie

Survarium to gra FPS w świecie apokaliptycznym

Siema ludzie mam taki problem gdy odpalam sobie gierkę mam taki error
Vostok Engine doesn't support video cards with onboard memory less than 256 MB, please upgrade your hardware.
nie wiem co robić mój komputer spełnia wymagania ...

Karta graficzna GeForceGTX550TI