Survival MMO godny polecenia

Szukam dobrego survivala z duzym community i sporo iloscia polakow

H1Z1, Rust, Ark survival evolved :)

arka mam juz :) co lepsze h1z1 czy rust

H1Z1 dasz sobie radę sam bo jak wychodzisz z gry to wychodzisz z całym ekwipunkiem (+ masz tryb battle royale który warto moim zdaniem grać bo można aima przygotować przed survivalem gdzie broni i ammo jest mało) a rust jest raczej nastawiony na grupę bo jak źle zbudujesz bazę lub wylogujesz się w terenie to prawdopodobnie zginiesz. Moim zdaniem H1Z1 lepszy jak grasz solo a rust jak masz ekipę ale mimo wszystko obie gierki są bardzo fajne.

no to chyba zdecyduje sie na H1Z1 ale i tak poszukam jakis ludzi co w to graja :) w grupie na TS zawsze razniej

no to chyba zdecyduje sie na H1Z1 ale i tak poszukam jakis ludzi co w to graja w grupie na TS zawsze razniej

Gram w H1Z1 od ponad miesiąca i powiem, że ciężko o lepszy survival aktualnie na rynku. Grafika jest całkiem dobra w porównaniu do konkurencji a grywalnością innym tytułom nie ustępuje. Jeśli chcesz razem pograć to napisz PW. Dogadamy się.

spoko juz sciagam H1Z1 :) dzis nie wiem czy pogram a jutro mam na rano do pracy ale jutro kolo 20 bede napewno :) fajnie bedzie zebrac jeszcze pare osob :) TS-a dla nas mam

Nie potrzebujesz tsa do h1z1 bo jest już wbudowany.

wiem ale chyba ma ograniczony zasieg? poza tym zawsze uzywam TS i dobrze jakby wszyscy go mieli do komunikacji

wiem ale chyba ma ograniczony zasieg? poza tym zawsze uzywam TS i dobrze jakby wszyscy go mieli do komunikacji

Jeśli dodasz swoich towarzyszy do grupy w grze możecie rozmawiać bez ograniczeń co do zasięgu. W dodatku nikt z poza grupy was nie usłyszy.

Dobrze wiedziec. Dzieki za informacje

moj nick na steam : GoRock Tv [PL]

Szukam dobrego survivala z duzym community i sporo iloscia polakow