Survival MMO

Jak w temacie jaki jest wart, uwagi survival w wersji free2play ? Może być 2D/3D. Pełno tego powychodziło, jednak nie wiem za co się zabrać.

Oo stary f2p? Nie wiem jaki masz gust, ale jak dla mnie to nie ma kompletnie nic ciekawego z darmowych. Jedynie Wurm jest ciekawą opcją, ale tam ciężko grać bez premium. Proponuję zakupić lub poczekać na H1Z1 aż będzie f2p.

Tak w ogóle to określ jaki survival, czy strzelanka i zombie czy bardziej jakieś średniowiecze, wioski itd.

Nie wiem jakie masz podejście do takiej grafiki, aczkolwiek mnie mocno wciągnęła gra Unturned. Serwery są do 32 osób. Bardziej opiera się na zabijaniu, ale są motywy przetrwania, czyli jedzenie, picie, krwawienie, na nowej zimowej mapie jak nie masz ubrań to odbiera Ci hp od zimna. Gra ciągle się rozwija. Praktycznie raz w tygodniu wychodzi update. Twórca gry opublikował na stronie trello.com co ma zamiar zrobić na dany miesiąc i trzyma się harmonogramu. https://trello.com/b/M2jI6d2e/unturned-roadmap

@ Zapomniałem dodać, w grze tej można budować swoją baze oraz poruszać się samochodami.

Nigdy w ten gatunek nie grałem, chciałbym sobie pograć zgłębić ten gatunek. Nie ważne jaki, aby się trochę tylko pobawić. Może być zombie, albo inne plugastwa.

Jak w temacie jaki jest wart, uwagi survival w wersji free2play ? Może być 2D/3D. Pełno tego powychodziło, jednak nie wiem za co się zabrać.