Survival Rust czy DayZ wejdzie?

Siema, chciałbym kupić Rust lub DayZ tylko nie wiem co mi wejdzie. Jestem poza domem i niestety nie wiem co kupić...
A posiadam słabego lapka.

Procesor: Intel® Pentium® CPU P6000 (2x1.8)
Grafika: Intel® HD Graphics
Ram: 3,00 GB

Chętniej bym zagraj Rusta, dość mam biegania w DayZ...

Jedno i drugie może Ci nie pójść bo przynajmniej w Ruscie jak i w DayZ była lipna optymalizacja. Ale racze rust na min. powinien isć.

Jedno i drugie może Ci nie pójść bo przynajmniej w Ruscie jak i w DayZ była lipna optymalizacja. Ale racze rust na min. powinien isć.

Ale nikomu nie mów dzisiaj w nocy pobiorę Rust pirata, czy tam TRIALA. Może ktoś podać jakiś fajny link czy coś do pirata.

warn_ico.png
Na forum nie popieramy piractwa. - Might

dayz zapomnij, tam bedziesz mial pokaz slajdow

Rust nie lepszy, ale pobierz z piratebaya non-stimowowa wersje i sprawdz

warn_ico.png
Na forum nie popieramy piractwa. - Might

A tak po za tematem jak chciałbym sprawdzić DayZ SA to też można ściagnąć non-steam?

@up podobno są piraty ale chyba też płatne.

Niekoniecznie, w Zatoce Piratów są wersje non-steam, a i dołączenie na serwa przez Tunngle to też nie jest jakaś wielka filozofia.

to forum wspiera piractwo?

A tak po za tematem jak chciałbym sprawdzić DayZ SA to też można ściagnąć non-steam?

Jest, jakbyś chciał mogę podesłać linka na pw ale nie polecam

Spokojnie, kumpel daje mi zaraz pasy do konta i będę pobierał Rusta.

Autoryzowałem Steamy i teraz mogę grać to co on! Niestety gra działa ale się trochę tnie, mogę odpuścić strzelanie.

Nie wiem czy warto kupywać, grać mogę ale strzelać itp już nie...

No to ziomek jak chcesz grać w survival bez strzelania jak to podstawa? Rust powinien lepiej chodzić niż DayZ, można jeszcze wyłączyć wysoką trawę dla zwiększenia fps. Zmodernizuj PC albo sobie odpuść.

Siema, chciałbym kupić Rust lub DayZ tylko nie wiem co mi wejdzie. Jestem poza domem i niestety nie wiem co kupić...
A posiadam słabego lapka.

Procesor: Intel® Pentium® CPU P6000 (2x1.8)
Grafika: Intel® HD Graphics
Ram: 3,00 GB

Chętniej bym zagraj Rusta, dość mam biegania w DayZ...