Survivalowe gry

witam. poszukuje fajnej gry typu survival(czyli przetrwanie). chodzi mi o np. bezludną wyspe. bardzo podoba mi się gra stranded. właśnie czegoś takiego szukam. lub coś jak np. wolf qest - wcielamy sie w wilka polujemy i.t.p. mała uwaga. szczerze przyznaje że strach to moja słaba strona. czyli niezbyt mi pasują gry typu apokalipsa zombie, albo ciemny pokój a tu ci wyskakuje jakiś demon... gra nie musi być multiplayer: nieprzeszkadza mi to. może być po polsku albo po angielsku wszystko jedno. a więc jak ktoś ma pomysłe to dawać.

tylko nie wymieniajcie minecrafta ^^ gralem dobre pół roku ale prawde mówiąc znudził mi się. a kolejna gra prosze by była bardziej realistyczna właśnie taka jak stranded: prawdziwe życie. a nie minecraft gdzie masz jakieś creepery, endermany , silwerfishe(źle napisałem), szkielety, zmutowane pająki... niezbyt klimaty dla mnie. to znaczy no nie boje sie pixeli :D tylko po prostu wole real niż takie niewiadomo co.

PS. w grze typu bezludna wyspa powinien być crafting anbo przynajmniej jakieś drzewko umiejętności, cele do osiągnięcia... to chyba tyle

Salem ,Salem , Salem jest to crafting mmo . Świetnie się gra . Sam gram mam wioske ze znajomymi. Tylko na poczatku cieżko ale z wiki dasz rade. Gra narazie w Cbt ale http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/A-kto-nie-gra%C5%82-jeszcze-w-Salem-teraz-ma-okazj%C4%99-10-000-kluczy tu masz link do kluczy.

"don't starve" polecam cały czas w to gram

Stranded 2. Bardzo przyjemny symulator rozbitka na wyspie.

No to ja ci polecę, The sims bezludna wyspa czy coś takiego :). WIem, to nie mmo, ale gierka spoko :_).

Terraria! Podobna w założeniach do Minecrafta, ale dużo ciekawsza (mimo że w 2D). Tam naprawdę ciężko się nudzić :)

wiecie może skąd można wziąc crafting do scranded 2 PO POLSKU? bo niemoge znaleść

Chyba tworzenia przedmiotu w S2, nie było, albo nie pamiętam :(.

Obejrzyj sobie na internecie serię od Sheo. On tam wyjaśnia, jak tworzyć podstawowe przedmioty.

Haven & Hearth :)

Ja bym polecił LeftforDead LeftforDead2 i resident evil 5 jak lubisz troszke starsze to 4.A i DeadIsland :DTa ostatnia to troche RPG zbierasz bronie robisz questy na wolnej mapce.A te poprzednie to idziesz i nawalasz w ziombiaki i musisz przetrwać dobre gry jak komuś nie chce się myśleć.A z tym strachem to LfD1 i 2 to taka standardowa "sieka" zombiakowa wg. nie straszne w ogóle.

Co ma piernik do wiatraka? W l4d i l4d2 craftujesz? Pozatym on chciał też realne życie. Nawet pisał że MC mu nie odpowiada bo są creepery itp. a zombie to realia?

reaktywuje temat z pytaniem: czy Haven & Hearth jest płatne? i czy to multiplayer? bo jak oglądałem grafike to gra wydaje sie całkiem spoko :D takie troche jak terraria tyle że terraria płatna... to co sądzicicie o Haven & Hearth?

h&h jest za darmo. Calkiem spoko gierka ale polecam zagrac z kims, bo w koncu dojedziesz do takiego etapu ze gra samemu nie bedzie przyjemnoscia. Dodatkowo jest dość skomplikowana ale potem, gdy zaczniesz ja odkrywac to daje niezla frajde. Tak czy inaczej polecam sam gralem jakis miesiac w nia

LOST Zagubieni (GRA)

WarZ priv.

witam. poszukuje fajnej gry typu survival(czyli przetrwanie). chodzi mi o np. bezludną wyspe. bardzo podoba mi się gra stranded. właśnie czegoś takiego szukam. lub coś jak np. wolf qest - wcielamy sie w wilka polujemy i.t.p. mała uwaga. szczerze przyznaje że strach to moja słaba strona. czyli niezbyt mi pasują gry typu apokalipsa zombie, albo ciemny pokój a tu ci wyskakuje jakiś demon... gra nie musi być multiplayer: nieprzeszkadza mi to. może być po polsku albo po angielsku wszystko jedno. a więc jak ktoś ma pomysłe to dawać.

tylko nie wymieniajcie minecrafta ^^ gralem dobre pół roku ale prawde mówiąc znudził mi się. a kolejna gra prosze by była bardziej realistyczna właśnie taka jak stranded: prawdziwe życie. a nie minecraft gdzie masz jakieś creepery, endermany , silwerfishe(źle napisałem), szkielety, zmutowane pająki... niezbyt klimaty dla mnie. to znaczy no nie boje sie pixeli :D tylko po prostu wole real niż takie niewiadomo co.

PS. w grze typu bezludna wyspa powinien być crafting anbo przynajmniej jakieś drzewko umiejętności, cele do osiągnięcia... to chyba tyle