Wiem ,że to portal o grach MMO ale być może ktoś z użytkowników miał do czynienia z tym problemem i mógłby mi pomóc. Szukałem informacji na ten temat na forum gry itp ale bez większych rezultatów. Jeżeli administracja uzna ,że ten temat tu nie pasuje to proszę go po prostu zamknąć.
A więc mój problem dotyczy gry Star Wars : Knights of the Old Republic, a konkretnie odpalania gry. Kilka dni temu zakupiłem ją za śmieszną cenę w Empiku, zainstalowałem, pograłem kilka godzin i znikąd pojawił się ten problem. Otóż gdy włączam grę pojawia się ekran startowy, wybieram opcję "Graj" i po około 30 sekundach pojawia się taki oto komunikat:
http://img16.imageshack.us/img16/2876/beztytuu1ks.jpg
Tak jak już wcześniej wspomniałem szukałem rozwiązania na innych forach. Próbowałem ściągać patche, instalować nowe sterowniki, podmieniać pliki, uruchamiać jako administrator, odinstalowałem nawet deamon tools bo podobno to on stwarzał problem ale to nic nie dało.
Być może ktoś z was miał podobny problem. Jeżeli udało wam się z tym poradzić bardzo proszę o wskazówki co jest przyczyną.