SW Porady

Witam

Chcialem was prosic o porade i odpowiedzi na pytania ;]

A wiec mam 28 Sitha Inq Darkness tank jakie eq najlepiej na niego??

1.Gdzie mozna wymieniac te commendation itemki co z questow sie dostaje ??

2.Jaki crew skill wziasc pod wyzej wymienionego tanka oraz jak usunac wczesniej wziety crew skill ??

I to tyle jestem darmowym graczem nie place abo jakby co ;p

1. Na Republic Fleet lub zwykle pierwsza lokacja na danej planecie.

2. Otwierasz okno crew skilli, chyba klawisz ,, N'' i tam usuwasz o ile dobrze pamiętam (Dawno nie grałem)

Co do eq... Na tym levelu większego znaczenia to nie ma, jednak szukaj eq z atrybutami Endurance, defense rate, shield rate i tak dalej....

Aha dzieki za odp ;]

1. Na Republic Fleet lub zwykle pierwsza lokacja na danej planecie.2. Otwierasz okno crew skilli, chyba klawisz ,, N'' i tam usuwasz o ile dobrze pamiętam (Dawno nie grałem)Co do eq... Na tym levelu większego znaczenia to nie ma, jednak szukaj eq z atrybutami Endurance, defense rate, shield rate i tak dalej....

1. *Imperial fleet, ale mam nadzieje, że kolega który pytał o pomoc zrozumiał, że chodzi o Flote Republiki/Imperium, zależne od frakcji.

Co do crew skill - na pewno weź sobie slicing daje niezłego kopa do kredytów zwłaszcza podczas eksploracji. Drugi (bo z tego co pamiętam free mają tylko 2), niby dowolny, ale zawsze postacią która grałem czynnie brałem bioanalysis/scavenging, bo można je często użyć na mobkach (scav na robotach, bio na żywych)- co daje dodatkowy dochód i na tym się skup. Jak wbijesz max/będziesz chciał pograć inną postacią zamiensiz slicing na coś bardziej przydatnego pod afk crafting. Z drugiej strony czasem lepiej kupić coś niż wycraftować - taniej wychodzi.

heh dzieki za informacje beda przydatne ;p

Witam

Chcialem was prosic o porade i odpowiedzi na pytania ;]

A wiec mam 28 Sitha Inq Darkness tank jakie eq najlepiej na niego??

1.Gdzie mozna wymieniac te commendation itemki co z questow sie dostaje ??

2.Jaki crew skill wziasc pod wyzej wymienionego tanka oraz jak usunac wczesniej wziety crew skill ??

I to tyle jestem darmowym graczem nie place abo jakby co ;p