SW - The Old Republic. Dwa pytania odnośnie gry

Mam pare pytań odnoście Swtor.

1. Czy populacja na serwerach jest duża?

2. Czy da się coś osiągnąć grając f2p? i czy ci co płacą mają dużą przewagę

Stwor? Chodzi Ci o stwora? Chyba pomyliło Ci się z jakimś innym Mobem. Stwor... hmm, co to może być? Będąc szczery nie mogę tego rozszyfrować pomóżcie, wtedy odpowiem.

Edit tylko to znalazłem na temat stwora:

http://pl.wikipedia....graficzny_Stwor

No już lepiej. Też dołączam się do pytania. Czy opłaca się w ogóle zaczynać? Czy muszę zapłacić, aby mieć np lepszy set w pvp?

warn_ico.png
Za slaba probe bycia ironicznym i zabawnym. - Dzz'

Lepiej -.-?

warn_ico.png
Zmieniam nazwę tematu bo takiego błędu nie można zostawić. - crracked

No tak,było już o tym.Populacja jest ,powiedzmy wystarczająca ,jest spora,chociaż mam wrażenie ,że ubyło troche graczy.Gram od listopada zeszłego roku i zauważyłem ,że serwery są medium,chodzi o stan liczebności.Ftp to właściwie trial,można wbićmax level ale za dużo jest praktycznych ograniczeń,w każdym względzie praktycznie.Sporo osób uważa ,że opłacanie subskrybcji warto zacząć od max levela dopiero,czyli 50tego.Ja zaczołem płacić gdzieś od 25 lvla,bo jest większy exp i wiele różnych udogodnień.Co mi siępodoba w tej grze.Po pierwsze fajna grafika,po drugie fajne klasy,mamy system jak w Wowie ,czyli trzy drzewka rozwoju dla każdej ogólnej klasy.Można na przykład wziąść postać sith warrior ,na 10 levelu dokonujemy wyboru pomiędzy -merauder (typowy dps,walczący dwoma mieczami) lub juggernaut (tank).Jednak gdy wybierzemy juggernauta mamy dla niego trzy ścieżki rozwoju-immortal,typowy tank build,vegenance dps,rage dps.Fajnie wyglądają armory i bronie w Swtor.Kolejna rzecz na plus war zony(battlegroundy),można się zapisywać już od 10lvl.Flashpointy ,czyli instancje są git.Naprawde fajnie zrobione połączone z questami,spory plus.Dużo ludzi chwali fabułę,story line które dotyczy klasy którą gramy(czyli główne questy które robimy).

Domyślam się, iż chodzi o Star Wars the Old Republic. Co do populacji to jest spora, zawsze się znajdzie jakieś party na Instancje.

Co do ograniczeń F2P, to według mnie jeśli nie chcesz kupować subskrypcji to granie nie ma sensu. Najlepiej zobrazuje to ta tabela na stronie gry.

http://www.swtor.com/free/features

Mam jeszcze jedno pytanie a mianowicie czy jak kupie na allegro klucz na 30 dni to aby go aktywować muszę mieć kartę kredytową czy nie?

Nie nie musisz. Klucze sa na 60 dni, i najlepiej kupic je na swtor.com , poniewaz tam sa najtansze. Jesli nie masz karty kredytowej, to mozesz to zrobic za pomoca paysafecard.com.

Mam pare pytań odnoście Swtor.

1. Czy populacja na serwerach jest duża?

2. Czy da się coś osiągnąć grając f2p? i czy ci co płacą mają dużą przewagę