Swagbucks - co, gdzie, jak

Witam, korzysta ktoś z serwisu Swagbucks? Potrzebuję kilku porad, tricków jak skutecznie zarobić wirtualną walutę na tej stronce.

Mam aktualnie 85 swagów, ale z dnia na dzień co raz mniej mogę zarobić, macie może jakiś sposób jakie czynności najlepiej wykonywać dziennie by swagbucki przychodziły?

Ja bym ci polecał od razu to olać, bo skonczy się jak Lockerz czy inne tego typu strony, przez pierwszy miesiąc będzie jako tako, dostaniesz na te chipsy i cole, a później będziesz musiał tych swagbucksów uzbierac kilka tysięcy, żeby znów zarobić colę ;)

Poza tym jest to zrobione tak, żeby oni na was zarabiali, a nie wy na nich. Lepiej już ulotki roznosić, przynajmniej pewna kasa.

Ja nie chcę zarabiać na tym niewiadomo jakich pieniędzy, wystarczy mi tylko raz uzbierać raz na kartę paypall za 1k punktów o wartości 5funtów a potem to olewam.

Witam, korzysta ktoś z serwisu Swagbucks? Potrzebuję kilku porad, tricków jak skutecznie zarobić wirtualną walutę na tej stronce.

Mam aktualnie 85 swagów, ale z dnia na dzień co raz mniej mogę zarobić, macie może jakiś sposób jakie czynności najlepiej wykonywać dziennie by swagbucki przychodziły?