Swain czy Malzahar

Chcialbym kupic jednego z nich w najblizszym czasie. Wiec kto jest waszym zdaniem lepszy.

Odpowiedź jest prosta: Malzahar. Postać ma takie kombo, że...

Minusem jego jest to, że nie ma skila do ucieczki i jest mniej przeżywalny niż Swain, jednakże on jak dostanie ignite to nie robi nic na ulti... Malzahar ma b.dobry dmg na wszystkich, również tanków i jedna z nielicznych postaci, która w każdym skilu ma atak.

Cóż Malzahar może poszczycić się niezłym dmg w krótkim czasie , no i po za tym świetny harras.

Swain za to ma większą przeżywalność kosztem mniejszego dmg ;D

Wybieraj sam mnie żaden z nich na matchach nie "wkurza" tak jak teemo x_X

Ja wole Swaina Ponieważ ma niezle ulti kture jest lepsze od draina fidla ;)

Ja wole Swaina Ponieważ ma niezle ulti kture jest lepsze od draina fidla

x_X Mówimy tu o Malzaharze i Swainie a nie Fidlu :D

Malhazar

Świetne kombo, dobra farma, a do ucieczki zawsze jest Ghost albo Flash, no i, jak zrobisz za sobą wielką plamę ciemności to przecież nie będą za tobą biec z takim zapałem.

Zdecydowanie Malzahar. Sama plamą jeśli ktoś by stał na niej przez całe 5 sekund to wymaksowany w AP Malza bije 90% hp :) Ale to już tylko z builda dla Hardcorów czyli Rabadon i 5x Archangel xd Ale nawet z przeżywalnym buildem ma duży dmg gdzieś koło 50 - 60% hp z plamy :)

Ja tam jestem za Swainem. Grałem nim dobry miesiąc bez przerwy i nie było 3v3 ,którego bym przegrał. Rod of Ages + Deathcap do tego Archangels Staff albo Clarity i stoisz w ult i śmiejesz się wrogom w twarz. Ogarnięty z malzaharem robi co chce.

Kupilem juz Malzahara

I dobrze zrobiłeś. Malz Rulez!

To raczej Malzahar robi co chce ze swainem ;], a na swaina wystarczy użyć ignite i jest zerem.

Malz na rankedach 1300+ ma podobnie jak katarina... Czyli byle jaki cc prócz slowa i juz koniec ulti..... Poza tym to radze mimo wszystko brać swaina, bo ma świetne ulti. To nie jest mundo że ingite niszczy mu ulti bo jego cd ma jakieś 1 sec.... Na dłuższą mete swain, na normal solo to malz

Chcialbym kupic jednego z nich w najblizszym czasie. Wiec kto jest waszym zdaniem lepszy.