Swarm

Zmęczony tymi strategiami internetowymi w których jesteś tylko i wyłącznie farmą dla lepszych graczy, a żeby się wybić musisz płacić grubą kasę? No to ja mam coś dla ciebie.

http://www.old.swarm.mb24.net/

BlackFly.gif

Do zobaczenia w trawie!

FleaTyran.gif

Muhahaha! :D

Dobra, teraz tak na serio - gra jest robiona przez jednego człowieka - aż się nie chce wierzyć, bo jest przemyślana i co najważniejsze ZABAWNA :) Nie trzeba przy niej siedzieć XXX czasu, bo możesz grać również pasywnie, idąc w handel niż w wojsko. Gra cały czas się rozwija, i to bardzo dobrze, w planach jest już trzecia część dodająca podział na rasy, ale ciii, nie mówiłem wam tego :)

Zapraszamy, również ty możesz opanować ranking Swarma:

no1.gif

:)

Szczerze mówiąc to ja wolę poważne gry MMO, które tworzą profesjonalne studia... Dla mnie takie MMO z profesjonalnymi to jak porównywać powiedzmy TES 4: Oblivion z World of goo. Przyznam- takie garażowe produkcje mają swój urok, ale są dobre tylko na godzinę, dwie...

Szczerze mówiąc to ja wolę poważne gry MMO, które tworzą profesjonalne studia... Dla mnie takie MMO z profesjonalnymi to jak porównywać powiedzmy TES 4: Oblivion z World of goo. Przyznam- takie garażowe produkcje mają swój urok, ale są dobre tylko na godzinę, dwie...

Faktycznie Tes4 nie ma żadny ch szans z World of goo :)

Faktycznie Tes4 nie ma żadny ch szans z World of goo

tak WoG bije go na glowe ;)

tak WoG bije go na glowe

To jest tak dziwne jak offtopujący Moderator.

Gra jest przyjemna.(bez offtopu z mojej strony)

//bywa i tak ze 'nawet' moderatorzy offtopa napisza, jestesmy tylko ludzmi.

Sal

hah Mac, ale fatalnie trafiles z tym porownaniem:P. World of Goo jest gra lepsza, od Obliviona:P. I ten klimat...:)

to ja wolę poważne gry MMO, które tworzą profesjonalne studia

Powazne gry mmo? Czyli kolejne klony klonow? No to ja juz wole amatorskie projekty...

Poważne zwykle oznacza komercyjne do bólu...

A Swarma widziałem kiedyś i raczej takie sobie,mechanika w tej grze nie jest jakąś nowością a są gry bardziej rozbudowane,dla osób którym już wszystko inne się znudziło.

Zmęczony tymi strategiami internetowymi w których jesteś tylko i wyłącznie farmą dla lepszych graczy, a żeby się wybić musisz płacić grubą kasę? No to ja mam coś dla ciebie.

http://www.old.swarm.mb24.net/

BlackFly.gif

Do zobaczenia w trawie!

FleaTyran.gif

Muhahaha! :D

Dobra, teraz tak na serio - gra jest robiona przez jednego człowieka - aż się nie chce wierzyć, bo jest przemyślana i co najważniejsze ZABAWNA :) Nie trzeba przy niej siedzieć XXX czasu, bo możesz grać również pasywnie, idąc w handel niż w wojsko. Gra cały czas się rozwija, i to bardzo dobrze, w planach jest już trzecia część dodająca podział na rasy, ale ciii, nie mówiłem wam tego :)

Zapraszamy, również ty możesz opanować ranking Swarma:

no1.gif

:)