Sweet Anime Nightcore

No więc zainspirowany Omegą postanowiłem też pobawić; się w Nightcory :)

Na początek wrzuciłem 3 piosenki i od tej pory będę wrzucał jedną piosenkę co weekend .

Oto jedna z nich:

www.youtube....h?v=KVnRHwGo9Ok

A tu jest link do kanału jeżeli wam się podoba subskrybujcie lajkujcie takie tam ^_^

http://www.youtube.c...tAnimeNightcore

Suabee ! Żart taki ehehe ;d dajcie mu suby albo was dopadne :C

Sakurasou najlepsze :D

No mi też się chyba najbardziej podoba :D

Czy czasem piosenki nightcore nie powinny mieć podwyższonego tonu wokalu?

Niekoniecznie , niektóre mają tutaj troszeczkę .

Mój kanał nightcore, niedługo znowu będę wrzucał, bo teraz brak chęci.

@UP

Cytując "Nightcore to muzyka elektroniczna głównie charakteryzująca się żeńskim wokalem z wysokim głosem. Ten gatunek ma wiele podobieństw z Happy Hardcore. Większość piosenek Nightcore jest remixami innych piosenek z pod gatunku pop, electronic i 80’s. Piosenki głównie są przyspieszone lub też są zremixowanymi wersjami danych utworów.".

Tak swoją drogą. Vanziom, aktualnie twoje nightcory bardziej przypominają mi piosenki z gatunku Happy Hardcore.

Hmmm

JA GO UCZYŁEM!

OMG

JA!

:D

Nieźle mu to wychodzi chociaż ciężko było go nauczyć bo nie wiedział gdzie co i jak w programie(ale jakość jest świetna)

DRGT słucham HappyHardcoru troszkę i nie mają one nic wspólnego naprawdę . Maqes mógł byś nie robić sobie reklamy w moim temacie ? Dziekuje .

Tu masz bardzo dobry (choć o wątpliwym przesłaniu) UK Hardcore(inna nazwa do HappyHardcore)

http://www.youtube.com/watch?v=3GbgPyu8ovs

Maqes super :D

PS: jakiego programu uzywacie ?

PS2: mogl by mnie ktos pod uczyc jak robic nightcore strasznie mi sie to spodobalo ^^ i chcial bym cos zrobic samemu.

NP jakie piosenki sa najlepsze no i wgl :)

To od Maqesa nie jest nawet Nightcorem lecz nie wiadomo czym.

Program? Najlepiej te z najlepszą jakością przetwarzania i wieloma opcjami dostosowywania przeróżnych części dźwięku sprawują się idealnie

Pobralem WavePad i sie bawie zobaczymy co wyjdzie :). moze jakies podpowiedzi :D

Nie nagrywaj w formacie mp3 - to tyle

To od Maqesa nie jest nawet Nightcorem lecz nie wiadomo czym.Program? Najlepiej te z najlepszą jakością przetwarzania i wieloma opcjami dostosowywania przeróżnych części dźwięku sprawują się idealnie

To jest tzw. Nightstep połączenie nightcore i dubstepu.

A co do robienia nightcore to ja używam Audacity + Sony Pro Vegas.

Nazwałeś to Nightcore więc wprowadzasz tytułem w błąd.

To jest tzw. Nightstep połączenie nightcore i dubstepu.A co do robienia nightcore to ja używam Audacity + Sony Pro Vegas.

ja uzywam WavePad + windows live movie maker tylko tak zeby filmik z tego zrobic :) a i tak w HD 1080p robi wiec jest ok

Zrobilem cos takiego :)

Prośba do Omegi lub Vanzioma zróbcie Dango Daikazoku, jestem ciekawa jak wam to wyjdzie :P

Daj suba to zrobię jutro :D

Jak dziwnie brzmi - nie nadaje się to na nightcore ^^