Swflash.cab

Mój problem wygląda następująco:beztytuuhjr.png ...

Jeżeli macie jakieś sugestie jak to rozwiązać to czekam.

Parametry kompa:

AMD Sempron 1.6GHz

1,5 RAM

SP3 (niestety ale jak ktos mi powie, jak usunąć SP3 pomijając dodaj/usuń będę wdzięczny)

oczywiście Win XP.

PS.

Taki problem wyskakuje podczas uruchamiania ijji reactor'a. Więc nie mogę grać bo po 5 min się wyłącza gra. Pomocy! : P

Spróbuj przeinstalować Flash Playera, wyłącz Anty Virusa, zainstaluj Redistributable Package 2010. Jak to nie pomoże to będziemy dalej główkować.

beztytuulbq.png Po włączeniu instalatora. Przy tym jak daję DONE instalka sama się usuwa… Restibutable już zainstalowane mam od dawna także spoczi. Ogólnie powiem tak, ile razy próbuję zainstalowac Adobe flash player’a, to się nie da :(

spróbuj przeczyścić kompa Ccleaner'em i poszukaj pozostałości na dysku po flash playerze, np. w panelu sterowania: "dodaj/usuń programy" i gdzieś po dysku rozsianego i wtedy spróbuj zainstalować :rolleyes::rolleyes:

Dobra, zainstalowałem adobe ze stronki http://www.adobe.com/products/flashplayer/fp_distribution3.html . Narazie nie ma wyskakującego okienka swflash.cab . Ale zostawiam ten temat na nastepne 2 dni, jak coś się zepsuje to napisze :) Ty for all.

Nie powinno się nic zepsuć, jednak jakby coś się działo - daj znać :rolleyes:

Spróbujemy znowu pomóc ^^

Mój problem wygląda następująco:beztytuuhjr.png ...

Jeżeli macie jakieś sugestie jak to rozwiązać to czekam.

Parametry kompa:

AMD Sempron 1.6GHz

1,5 RAM

SP3 (niestety ale jak ktos mi powie, jak usunąć SP3 pomijając dodaj/usuń będę wdzięczny)

oczywiście Win XP.

PS.

Taki problem wyskakuje podczas uruchamiania ijji reactor'a. Więc nie mogę grać bo po 5 min się wyłącza gra. Pomocy! : P