Świat fantsy/rpg "Duos"

Już od dłuższego czasu powoli tworze sobie swój własny świat fantasy, który ogarnąć pomaga mi mój dobry znajomy. Ja zajmuje się głównie pisaniem tekstów wymyślając kolejne elementy historii. Dziś chciałbym abyście rzucili na nią okiem. Czekam na wszystkie komentarze, ale proszę o niezaśmiecanie tematu, niekonstruktywną krytyką.

http://www.erpegi.pl/duos/news

a to będzie gra via czy tylko zabawa polegająca na tworzeniu świata?

Życze powodzenia:D Lajk za chęci.

Ps.Nieumarłych*;e

Dzięki, na razie tworzę świat, i wciąż się uczę więc nie mam zbytnich możliwości(chodzi tu o zakres wiedzy) żeby stworzyć grę via www. Kiedyś co prawda bawiłem się z popularnym jakieś 8 lat temu systemem w php, ale niestety niewiele z tego pamiętam.

Napisales, ze tworzysz swoj wlasny swiat fantasy, ale ja tam opisow tego swiata nie widze. Moze jestem slepy, nie wiem, ale jesli tak, to podpowiedz mi, gdzie mam szukac, bo w tej chwili dostrzegam tylko kilka naiwnych opisow klas czy umiejetnosci, a nie ma tam niczego o swiecie, ktory ponoc tworzysz.

Electric Eye świat opisywany jest w opisach każdej z ras, oczywiście mogę stworzyć barwy opis świata, ale trochę czasu jeszcze mi to zajmie. Jak pisałem jest to coś co wciąż tworzę. Więc proszę nei oczekuj całkowicie, gotowego i spójnego projektu. Postaram się stworzyć jeden opis, dla całej mapy z opisem poszczególnych krain i miast.

hmmmm j powiem tylko że czekam :P napewno wypróbuje ale raczej poczekam na bardziej gotową wersję :D

W takim razie ja poczekam, az swiat nabierze ksztaltow, kolorytu, moze troche smaku. W tej chwli nie dostrzegam tam niczego ciekawego, poza jakims zalazkiem systemu RPG, a nie samego uniwersum, w ktorym domniemana gra mialaby sie toczyc. Jesli ci sie bedzie chcialo, to odswiez ten temat wtedy, kiedy na stronce znajda sie elementy mnie interesujace, wtedy z pewnoscia tam wroce i sobie poczytam : ).

Już od dłuższego czasu powoli tworze sobie swój własny świat fantasy, który ogarnąć pomaga mi mój dobry znajomy. Ja zajmuje się głównie pisaniem tekstów wymyślając kolejne elementy historii. Dziś chciałbym abyście rzucili na nią okiem. Czekam na wszystkie komentarze, ale proszę o niezaśmiecanie tematu, niekonstruktywną krytyką.

http://www.erpegi.pl/duos/news