Świąteczna wyprzedaż steam

Już 22 Grudnia wszyscy spotykamy się na naszej kochanej platformie dystrybucyjnej by ofiarować nasze kochane oszczędności siłom wyższym. Przez okrągły tydzień wszyscy razem będziemy wyczekiwać kolejnych promocji by uzupełnić nasze kochane biblioteczki kolejnymi tytułami.

Ave Gaben!

Ludzie tak się jarają tymi wyprzedażami na steamie jakby to było coś wielkiego. To jest żałosne, że jak kupuje pudełko to muszę przypisać często klucz do tej kiczowatej platformy, która wypożycza mi gry i w każdej chwili może je zabrać bo tak jest skonstruowana umowa, że konto nie należy do użytkownika tylko do steam. Nie lubię konsoli ale tam przynajmniej jak coś kupisz to należy gra do ciebie a nie do grubasa ze steam.

Wywal obrazek-poradnik, bo ludzie jak debile będą oczekiwać na lepsze ceny, a każdy średnio ogarnięty wie, że promocje będą stałe od 1 dnia wyprzedaży i nic się nie zmieni w tym zakresie.

Wywal obrazek-poradnik, bo ludzie jak debile będą oczekiwać na lepsze ceny, a każdy średnio ogarnięty wie, że promocje będą stałe od 1 dnia wyprzedaży i nic się nie zmieni w tym zakresie.

Akurat prawie nigdy tak nie było, steam zawsze organizuje eventy na takie duże wyprzedaże i promocje są zmienne. Kiedyś było tak, że gracze głosowali na gry które chcą żeby były na wyprzedaży.

Ludzie tak się jarają tymi wyprzedażami na steamie jakby to było coś wielkiego. To jest żałosne, że jak kupuje pudełko to muszę przypisać często klucz do tej kiczowatej platformy, która wypożycza mi gry i w każdej chwili może je zabrać bo tak jest skonstruowana umowa, że konto nie należy do użytkownika tylko do steam. Nie lubię konsoli ale tam przynajmniej jak coś kupisz to należy gra do ciebie a nie do grubasa ze steam.

Co to za brednie w ogóle? xD

Czemu steam miałby zabierać gry ludziom albo zamykać serwery?

Niektórych gier na konsoli też nie odpalisz jak odetną serwery.

I fajnie, a co idzie z wyprzedażą? Spadną ceny na rynku steam :), kupi się pare skinów do cs a po świętach się sprzeda.

Ot jedyny plus tych całych wyprzedaży, a minus że serwery znowu im nie wytrzymają jak zawsze :v ale to już standard.

Akurat prawie nigdy tak nie było, steam zawsze organizuje eventy na takie duże wyprzedaże i promocje są zmienne. Kiedyś było tak, że gracze głosowali na gry które chcą żeby były na wyprzedaży.Co to za brednie w ogóle? xDCzemu steam miałby zabierać gry ludziom albo zamykać serwery?Niektórych gier na konsoli też nie odpalisz jak odetną serwery.

Jeśli nie zrozumiałeś tego co napisałem to przeczytaj umowę, którą zawarłeś podczas zakładania konta steam.

Jeśli nie zrozumiałeś tego co napisałem to przeczytaj umowę, którą zawarłeś podczas zakładania konta steam.

Oczywiście że znam, tylko nie widzę sensu czemu steam miałby nagle zamknąć serwery albo nagle zabierać gry xD, bo tak to właśnie napisałeś.

Dzisiaj zażądałem zwrotu pieniędzy za Rusta, ponieważ wydaje mi się, że Hurtworld jest nieco lepszą grą pod względem opcji, dlatego ta gra jest na moim celowniku. Co do wyprzedaży świątecznej to miejmy nadzieję, że będzie nieco więcej procentów na zniżkach, niż na pozostałych wyprzedażach B) B)

Skoro dzisiaj zaczyna się Steam Winter Sale muszę napisać, że trzymam kciuki aby mój prywatny Gabe pobłogosławi jakimiś dobrymi zniżkami na tytuły których szukam

Ja poproszę starbound/grimdawn, spacemarine w40k, endless dungeon, magicite, obliviona. Nie kupię ich wszystkich , chociaż w sumie się zobaczy :D

Czekam na Gwiezdne Wilki po 1 euro.

Polecam fajna gierka.

To o której niby to będzie , bo z tego co kiedyś czytałem czegoś takiego już ma nie być jak zniżki na święta czy wakacje :) ?

Niby ma być tak jak jesienna wyprzedaż Steam ale chodzą również pogłoski, że wrócą karty także wywalę to albo i nie o 19:00

To o której niby to będzie , bo z tego co kiedyś czytałem czegoś takiego już ma nie być jak zniżki na święta czy wakacje ?

O 19:00

nd3HiBz.pngnd3HiBz.pngnd3HiBz.png

Znowu będzie CS za 5.49€, cziterów przybędzie i poziom na globalach się obniży ;(

Już 22 Grudnia wszyscy spotykamy się na naszej kochanej platformie dystrybucyjnej by ofiarować nasze kochane oszczędności siłom wyższym. Przez okrągły tydzień wszyscy razem będziemy wyczekiwać kolejnych promocji by uzupełnić nasze kochane biblioteczki kolejnymi tytułami.

Ave Gaben!