Święta już tuż tuż. Przy jakim MMO je spędzicie? Tylko nie mówcie, że "z rodziną, nie przy komputerze", chodzi mi oto w co macie zamiar grać w grudniu? Ja wybrałem Runes of Magic i świetnie się bawię
Święta... święta... :D
Ja bede "psiontal", w chwili wolnej Battle of Immortal (ktore lubie za to, ze zmusza wyjscia do ludzi^^ jest baaardzo towarzyskie) dla ogarnietych rzecz jasna
Tibia...będę zabijał króliczki i żuczki. Pozatym CO.
LOL z przyjaciolmi Tez tak mysle o cabalu
DOWN
A moze razem zagramy na jakims tajskim 4 funie?
Również LoL może Cabal, ale taka gra wbić, pójść na dunga, wyłączyć
Ja bede gral w SRO na vietnamish serverze i zabijal snoł flejki,zeby dostac fajowskie nagrody od Event So-ok!
Iris Online, LoL i to chyba all
Ja prawdopodobnie w Wigilie rzucę się instalować Black Ops . A tak na serio to pewnie zerknę co w GW na święta słychać.
Forsaken world,jeżeli będzie OBT w grudniu.Pozdro
ja conquer.lol i może cabal na razie ją testuje
Pogram w AoC do końca abonamentu a potem się zobaczy
A ja pogram w ASG
W styczniu szykuje sie sledge down 2.
Ale giera ma taką zajebistą grafe że szok.
I te możliwości kustomizacji broni.
A ja zapewne pogram w coś na PSP. Bo na kompa nic nie dostane ale na PSP owszem.
LoL i może Iris Online.
Z kumplami oczywiście w LoL-a
A ja na zajadaniu przysmaków... i pisaniu newsów dla Was:)
Ja sam nie wiem może Vinidictus jeżeli wyjdzie EU. Archlord na pewno przez tą nową rasę bo mam keya. A tak już z innej beczki na pewno wejdę do Last Chaos. Nie wiem dlaczego ale z LC spędzam każde święta przyciąga mnie tamtejsza świąteczna magia i tyle. Lubię posiedzieć tam i porozmawiać . Expienie wtedy już się nie liczy po prostu łażę gadam i zbieram rzeczy na tamtejsze choinki . Nie ma mowy bez LC święta i sylwester przewalone. Po świętach już mnie lc nudzi ale w tym magicznym czasie tamten klimat mnie bardzo dobrze trzyma.
Zdecydowanie Flyff jak co roku no i PotBS
A ja spedze swieta jak autor tematu - RoM
Ersoft zimą? Mojemu kumplowi pękła kulka w lufie i musiał na gwarancje oddać(dobrze, że ją miał), od tamtego czasu zimą jest odpoczynek.
A ja włąsnie tak szukalem w tamtym roku wiecie jak spedziłem swieta? Grałem w tibie z kolega i rzucalismy free items bo konczylismy zabawe Był ubaw naprawde
I w dodatku mieszkanie w bloku sie paliło ale to juz na sylwestra naszczescie nic takiego nie było , straz pozarna szybko przyjechała etc. Dobra ;D
A tak to ja nie wiem Sciagam L2 wszyscy mowia ze WOW super gra ale L2 to nie wiem na gameplay super grafa cudo ,a jak właczylem 2 tygodnie temu to szok wyłaczylem i odinstalowałem odrazu ale sciagam jeszcze raz; )
Silk tez tak samo , gameplay super ,a tak to d.... Doradzcie mi cos , nie wiem czy jest z czego bo na kompie mam wszystkie gry z top forum